Meshka parašė:
Nestumo metu gelezies atsargos sparciai tirpsta, tai pasidarykite BKT (ieina hemoglobinas) ir feritina.
Mano identiški rezultatai naudojant geležį, kas padėjo pasikelti?
Meshka parašė:
Nestumo metu gelezies atsargos sparciai tirpsta, tai pasidarykite BKT (ieina hemoglobinas) ir feritina.
Mano identiški rezultatai naudojant geležį, kas padėjo pasikelti?
IveTe parašė:
Merginos, gavau feritino tyrima. 33 🤔 pas ginekologe tik 25 d. Laukti jos rekomwndaciju ar zygiuoti pirkti papildu?
O kokios normos? 🙂
Braškė.. parašė:
O kokios normos? 🙂
Raso nuo 13-150
IveTe parašė:
Raso nuo 13-150![]()
Man sakė, kad ne mažiau 30 turetu buti, jei mažiau, reikia papildų. Pas mane buvo 16, tai dbr eksperimentuoju su visokiom geležim,
galiu pasakyt, kad nekažką 🙈
Simi33 parašė:
Man sakė, kad ne mažiau 30 turetu buti, jei mažiau, reikia papildų. Pas mane buvo 16, tai dbr eksperimentuoju su visokiom geležim,
Man ir feritinas ir hemoglobinas buvo pakritę, tai aš geriau kartu ecosh ir smart hit po vieną tabletę ir pasikėliau nuo 24 iki 56 per kažkur mėnesį. Ai ir už gerdavau vitaminu c. Galite pabandyti gal suveiks ir jums.
Karti parašė:
Man ir feritinas ir hemoglobinas buvo pakritę, tai aš geriau kartu ecosh ir smart hit po vieną tabletę ir pasikėliau nuo 24 iki 56 per kažkur mėnesį. Ai ir už gerda…
Kaip tik smarthit vkr nusipirkau pabandyti, žiūrėsim
Misko_uoga parašė:
Man nei vieni papildai nepadejo, bandziau ir smarthit ir ferrobio ir ecosh. Net nezinau ka cia dar bandyti, krenta Fe po biskuti ir tiek
Geriat dvigubas dozes? Man su viena tablete tik palaike 109 hemoglobina, dabar jau liepe padidint dvi tabletes
bet as geriu tardyferona
jis man praeityhe pries pastojima buvo padidines iki 125 gal
tai turetu ir dabar padidint nes ir feritino nedaug
Liove911 parašė:
Geriat dvigubas dozes? Man su viena tablete tik palaike 109 hemoglobina, dabar jau liepe padidint dvi tabletesbet as geriu tardyferona
jis man praeityhe pries…
Matot kaip įvairiai organizmai reaguoja, o man su taedyferonu toliau sėkmingai krito hemoglobinas nėštumo pabaigoje.
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai