LaukiantiMazylio parašė:
Laba diena visoms😊 situacija tokia,siuo metu stoviu darbo birzoje. Is darbo po VPA isejau siu metu lapkriti. Istojus i darbo birza,kad gauti bedarbio ismoka buvo sk…
Viska gausit.
LaukiantiMazylio parašė:
Laba diena visoms😊 situacija tokia,siuo metu stoviu darbo birzoje. Is darbo po VPA isejau siu metu lapkriti. Istojus i darbo birza,kad gauti bedarbio ismoka buvo sk…
Viska gausit.
LaukiantiMazylio parašė:
Wtsiprasau o kas yra vpa
Eglainis parašė:
Wtsiprasau o kas yra vpa
Vaiko prieziuros atostogos.
Sashay parašė:
Sveikos, jau kartojuosi, bet gal atsakysit ar isejus is darbo ir "stovint" darbo birzoje tas laikas skaiciuojasi i staza 12men,kuriuos reikia tureti norint gauti NG…
Taip, jeigu gaunama bedarbio ismoka is sodros.
Laba diena, gal kas nors galėsite padėti. Stoviu darbo biržoje. Ši mėnesį kovo 20 d jie išmoka man paskutinį mokėjimą. Nuo 03.04 d nuo šiandien, mane išleido į dekretą. Iki liepos 07 d. Darbo birža manęs neišbraukė, iki liepos 08 d. Sakė ateiti ir jai reiks išibrauksiu. Kaip man susitvarkyti su tom išmokom.Viskas čia gerai? Dabar šiandien užsipildžiau tą nėštumo ir gimdymo prašymą. O kaip paskui? kai pagimdysiu eiti vėl vpa prašymą į Sodrą rašyti arba internetu? Taip? O kaip dėl biržos? Išbraukti kai pagimdysiu? Ar ta liepos 08 d. Kai biržoje užrašė? Nesidubliuos man birža ir Sodra? Nes stažo pas mane pakankamai, turiu gauti ir nga ir vpa. Išanksto dėkoju už atsakymą žinančioms
Redusiukas parašė:
Laba diena, gal kas nors galėsite padėti. Stoviu darbo biržoje. Ši mėnesį kovo 20 d jie išmoka man paskutinį mokėjimą. Nuo 03.04 d nuo šiandien, mane išleido į dek…
Taip.
Galit issibraukti ir dabar, jums tikrai neverta birzoj stoveti.
Jolanta-K@J mama parašė:
Taip.
Galit issibraukti ir dabar, jums tikrai neverta birzoj stoveti.
Supratau. Dėkui. Bet galiu ir vėliau? Taip? Nėra skirtumo ar dabar isibrauksiu ar paskui?
Redusiukas parašė:
Supratau. Dėkui. Bet galiu ir vėliau? Taip? Nėra skirtumo ar dabar isibrauksiu ar paskui?
Nera skirtumo, cia jau kaip jus noresit
Jolanta-K@J mama parašė:
Nera skirtumo, cia jau kaip jus noresit![]()
Supratau. Dėkui jums
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai