Deja Ne mama parašė:
Na čia Vilniuje, konsultacija dėl nevaisingumo 90+ echo 60, ovitrele 30, letrozole kaip sakot 10, tada pg 10, tai tiek kiekvieną kartą moku, o iui dar nedariau, bet…
As dabar praeita men dariaus tai info tiksli
Deja Ne mama parašė:
Na čia Vilniuje, konsultacija dėl nevaisingumo 90+ echo 60, ovitrele 30, letrozole kaip sakot 10, tada pg 10, tai tiek kiekvieną kartą moku, o iui dar nedariau, bet…
As dabar praeita men dariaus tai info tiksli
Deja Ne mama parašė:
O Vilniuj darėtės? Na tuomet tikėsiuos ir aš tokios sumos 👍😉 nors labiausiai norisi tikėtis teigiamo rezultato 🤔
Klaipedoje, bet daremes ir Kaune kainos tos pacios
Deja Ne mama parašė:
Taip, radau vaisingumo klinikoj 200 kainą rašo 🤔
Tai va
neteko girdet dar tokios sumos🤷♀️
cheere23 parašė:
Tai vaneteko girdet dar tokios sumos🤷♀️
Kai jau zinosit ivf kaina, jei galit pasidalinkit, labai įdomu
gal net labiau apsimoka ivf nei kokie 6 iui
cheere23 parašė:
O kur cia tokios kainos?
Pirminis vizitas -100
O sakykite, vaistai ciklo pradžioje Letrozolis?
cheere23 parašė:
O kur cia tokios kainos?
Pirminis vizitas -100
Ar yra skirtumas kokio gamintojo pirkti Letrozolį? Nes kainos tikrai skiriasi, įdomu kokybė ar skiriasi?
Kalnupė parašė:
Kokios naujienos? 🌸 Ar dar testavotės?
Visgi pirmo mėnesio bandymai, nuėjo velniop. Tik nuo visų vaistų tikriausiai užaugo stora gimdos gleivinė.. nes varo lauk viską gausiai. Negaliu net stotis, krenta lauk. Šį vakarą jau galiu daugiau judėti. Gydytoją atostogose. Negali išrašyti vaistų sekančiam bandymui, sako pailsėk šį mėnesį. Tai bandysiu su šalavijų arbata pažaistį.
O po ovitrellio tą pačia dieną ND, ir sekančią ir paskui dar po 2dienų bandėm.
Kalnupė parašė:
Ar yra skirtumas kokio gamintojo pirkti Letrozolį? Nes kainos tikrai skiriasi, įdomu kokybė ar skiriasi?
Pirmą stimuliaciją gėriau letrozole sanoswiss, o šią stimuliaciją gėriau letrozole femara, gėriau femarą, nes kitokio mano mieste neturėjo, vaistininkė sakė, jog tie patys 2.5 mg veikliosios medžiagos, todėl poveikis tas pats turi būti. Pirmą stimuliaciją užaugęs folis su sanoswiss buvo 18 mm, šia stimuliaciją su femarą 20 mm. Tai poveikis kaip ir tas pats, abu foliukai buvo geri.😊 aišku, aš nesu gydytoja, čia tik mano patirtis😊
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai