Kategoriška parašė:
Sveikinulengvo nešiojimo
![]()
Aciu,laikas parodys ar viskas gerai
Kategoriška parašė:
Sveikinulengvo nešiojimo
![]()
Aciu,laikas parodys ar viskas gerai
Spurgaaa parašė:
Aciu,laikas parodys ar viskas gerai![]()
Viskas bus gerai!!! Viskas jau yra gerai
Džiaugiuosi su jumis
mamuolė parašė:
Viskas bus gerai!!! Viskas jau yra geraiDžiaugiuosi su jumis
![]()
Spurgaaa parašė:
Palyginus easy koks neryskus
Geras fenomenas Jus. Sveikinu!!! 😊😊😊
merginukeee parašė:
Geras fenomenas Jus. Sveikinu!!! 😊😊😊
Tai jau tikrai😄aciu labai 😍 va matot ir po mm reik darytis testus
si men geriau inofolica,D,B6 ir matyt taip laikosi,kad ir mm neisplove 🤣
Spurgaaa parašė:
Tai jau tikrai😄aciu labai 😍 va matot ir po mm reik darytis testussi men geriau inofolica,D,B6 ir matyt taip laikosi,kad ir mm neisplove 🤣
o gausios mm buvo? aš kai laukiausi, tai 3 mėnesius turėjau mm, tik jos tokios daugiau gausaus tepliojimo pavidalu buvo, daugiau tamsus kraujas, bet tris mėnesius net nežinojau, kad laukiuosi dėl mm ir jokių požymių nebuvimo ir pas ginekologę mama nusivedė, kai pasakiau, kad mano mm pasidarė labai mažos, aš tą kažkodėl sutapdinau su santykių atsiradimu (buvau kątik ištekėjusi)
su.kava parašė:
o gausios mm buvo? aš kai laukiausi, tai 3 mėnesius turėjau mm, tik jos tokios daugiau gausaus tepliojimo pavidalu buvo, daugiau tamsus kraujas, bet tris mėnesius n…
Kaip ir iprastos,bet jokiu kresuliu ar ko.
Spurgaaa parašė:
Svarbu kad gimdoj butu nestumas..nes iprastos menesines nera geras pozymis..deja..nes menesines tai yra gleivine, prie kurios implantuojasi embrionas
lika7 parašė:
Svarbu kad gimdoj butu nestumas..nes iprastos menesines nera geras pozymis..deja..nes menesines tai yra gleivine, prie kurios implantuojasi embrionas
Ta pati norejau rasyti.. Dabar svarbu isitikinti ar nestumas gimdoje.. Nes kraujavimas yra gimdos gleivines atsisluoksniavimas. Tai arba nestumas labai stipriai isitvirtines,arba jis ne gimdoj.
Spurgaaa parašė:
blin, reikia stebėti, nes arba įsikibęs labai labai, arba ne gimdoje, nes būna mėnesinės ir nėštumo atveju, bet jos tokios kitokios, negausios (bent pas mane ir kiek domėjausi pas kitas mergaites panašiai), nenoriu nei gązdinti, nei pranašauti, duok Dieve, viskas čia gerai, bet labai save stebėkit, jei tik koks skausmas, nelaukit, važiuokit pasirodyt medikams. apkabinu ir linkiu, kad viskas būtų gerai
13 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai