Lauritele parašė:
Pražioje kol bėgo nebuvo jokio vaiduoklio, tada ryškėjo ryškėjo ir po biškį pradėjo dingti.
Buvo ir man taip, bet nesilaukiau 🙂
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįLauritele parašė:
Pražioje kol bėgo nebuvo jokio vaiduoklio, tada ryškėjo ryškėjo ir po biškį pradėjo dingti.
Buvo ir man taip, bet nesilaukiau 🙂
Lauritele parašė:
Yra buve ir man😁 del to dabar apverciu arba uzdengiu ir paziuriu tik po tiek laiko kiek ant testo parasyta😁
catanail parašė:
Yra buve ir man😁 del to dabar apverciu arba uzdengiu ir paziuriu tik po tiek laiko kiek ant testo parasyta😁
As irgi taip darau, as padedu ir neziuriu, nes ten paskui spoksai ir ziuri kaip kas 😂😂
Moterys ir tiek parašė:
Teks dar testuku nusipirkti, man šiandien lygiai po 2menesiu mm atėjo vėlavo ☺️
Dar vis nera.. 41 ciklo diena🥺
Lauritele parašė:
Šiandien neiškentus pasidariau testą..
Bet sutrikau visai. Dar vaikštant šlapimui pasirodė vaiduoklis.
Man taip buvo su juostelėmis du kartus , ir su vienu baltu testų teigiamą rodė, bet mm. atejo.
Svetachka parašė:
Dar vis nera.. 41 ciklo diena🥺
Pas mane 60 ciklo dieną praėjusį buvo.
Moterys ir tiek parašė:
Man taip buvo su juostelėmis du kartus , ir su vienu baltu testų teigiamą rodė, bet mm. atejo.
Supratau, lauksiu tuomet mm
To.the.moon.and.back parašė:
Ačiū jums🥰
Nuraminot dėl negimdinio laparoskopijos, o aš jus galiu nuramint dėl vaikų, kurie bus tokio amžiaus skirtumo. Pirmi metai gal ir bus kiek sunkesni, reikės adaptuotis prie padvigubėjusių poreikių, bet užtat vaikai bus visiški draugai. Pati auginu tokiu skirtumu gimusius, vyresnėliui 5, dukrai 3 ir jie neišskiriami nuo tada, kai dukrai suėjo 1.2 metų.
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai