Onelove1 parašė:
Na jei buvo neryskus ir db po truputi atsiranda tai viskas gerai. Pasidarykite poryt jau bus ryskesnis![]()
Labas, o kaip jums?Koki jūsų HCG rezultatai? 😊
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįOnelove1 parašė:
Na jei buvo neryskus ir db po truputi atsiranda tai viskas gerai. Pasidarykite poryt jau bus ryskesnis![]()
Tirė parašė:
Sveikos. Šiandien 30ciklo diena, pagal mane mėnesinės turėjo būti vakar. Šiandien testas labai neryškus, ar neturėtų jau vėluojant mėnesinėms būti ryškesnis? Dabar …
Manau viskas ok
pakartokit ryt, poryt
smurfiuke3 parašė:
45 ir po keliu dienu 102 , daugiau nesidariau ;)
Onelove1 parašė:
45 ir po keliu dienu 102 , daugiau nesidariau ;)
supratau tai sveikinu 😊
Spaliss parašė:
Šiandien 12 dpo. Vakar sugadinau paskutinį brangesnį (patikimesnį testą) jis buvo baltas. Dabar radau pigutį likusį vieną ai galvoju sugadinsiu ir per 3-4min atsira…
Matosi tikrai kažkas
pakartokit ryt dar
Spaliss parašė:
Šiandien 12 dpo. Vakar sugadinau paskutinį brangesnį (patikimesnį testą) jis buvo baltas. Dabar radau pigutį likusį vieną ai galvoju sugadinsiu ir per 3-4min atsira…
Ryt būtinai laukiam kito 🤞 šmežuoja šiame tikrai
Lemonation parašė:
Ryt būtinai laukiam kito 🤞 šmežuoja šiame tikrai
Neiškentus iki ryt nusipirkau CC, bet kolkas jokio aiškumo 🙈

Spaliss parašė:
Neiškentus iki ryt nusipirkau CC, bet kolkas jokio aiškumo 🙈
Mano toks pats buvo, pakartojau po poros dienu ir jau tikrai graziai vaiduokliavo
Onelove1 parašė:
Mano toks pats buvo, pakartojau po poros dienu ir jau tikrai graziai vaiduokliavo![]()
Sunku net suprasti ar pilka ta juostelė ar rausva 🙈 bet tikiuosi paryškės ir maniškiai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai