Ingusekas parašė:
Cia manau ir noredamas neiziuretum, bet visgi surizikuosiu ir pasiteirausiu jusu akyciu nuomones![]()
![]()
nieko nematau, jei nesimato plika akim, foto sunkiau perteikti
Ingusekas parašė:
Cia manau ir noredamas neiziuretum, bet visgi surizikuosiu ir pasiteirausiu jusu akyciu nuomones![]()
![]()
nieko nematau, jei nesimato plika akim, foto sunkiau perteikti
Ingusekas parašė:
![]()
man nesimato nieko..
fejaaa parašė:
pasidaryk po poros dienu jei bus ryskejimas, kraujuka pasidaryk ;)
O negali buti taip kad sulaukus mm irgi ismeta ta vaiduokliuka ?
Stebukleliss parašė:
O negali buti taip kad sulaukus mm irgi ismeta ta vaiduokliuka ?![]()
![]()
manau, kad ne
bent man niekada nera vaiduokliave
Stebukleliss parašė:
O negali buti taip kad sulaukus mm irgi ismeta ta vaiduokliuka ?![]()
![]()
as esu skaiciusi, kad dauguma moteru taip ir nesuzino jog laukesi nes su mm issivale pirmom.. todel ir reiktu pasidaryti po keletos d pasiziureti ar yra ryskejimas, jei yra pasidarysi kraujuka
as pati nlb ka matau
dariausi tik del to, kad siryt bkt pakilo, kai jau turetu leistis, nes mm arteja..bet greiciausiai persalau biskiuka
tevu-darzelis.lt/rk86161@150511b3459
fejaaa parašė:
as esu skaiciusi, kad dauguma moteru taip ir nesuzino jog laukesi nes su mm issivale pirmom.. todel ir reiktu pasidaryti po keletos d pasiziureti ar yra ryskejimas,…
Reik bandyti testuka po keletos dienu tada
afrodize parašė:
manau, kad nebent man niekada nera vaiduokliave
![]()
Na bandysiu nt po keletos dienu
Ingusekas parašė:
![]()
Šitie testukai nėra labai jautrūs, ir jie net vėluojant mm, vos vaiduoklį rodo, patarčiau jautresnius naudoti, ypač jei dar mmm nevėluoja
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai