Ladybird05 parašė:
o kelinta DPO Jums?![]()
6 diena
Ladybird05 parašė:
o kelinta DPO Jums?![]()
6 diena
Valuckaited parašė:
6 diena![]()
Ir jau rodo teigiama testa?
man siandien taip pat 6 DPO, bet testas baltut baltutelis. Gal ovuliacija anksciau ivyko, ir visgi Jums dienu po ovuliacijos yra daugiau
Ladybird05 parašė:
Ir jau rodo teigiama testa?man siandien taip pat 6 DPO, bet testas baltut baltutelis. Gal ovuliacija anksciau ivyko, ir visgi Jums dienu po ovuliacijos yr…
Man 7Dpo rode irgi
9Dpo jau buvo ryskus...
Valuckaited parašė:
6 diena![]()
Didžiausi sveikinimai ir ryskekite toliau
Editutia parašė:
Man 7Dpo rode irgi9Dpo jau buvo ryskus...
o kokio ilgio jusu ciklas?
Ladybird05 parašė:
o kokio ilgio jusu ciklas?
29-32 dienos.. bet vismdurkis 30. Si emnesi znau ov diena,nes tokiu skausmu nesu turejus ir nulekiau pas gydytojus..gine patvirtino tom dienom ov..
Ladybird05 parašė:
nu blemba as nepatingesiu ir po darbo nueisiu nusipirkti 10miu testasiandien jau mane smegenu nestumas aplanke
![]()
I
nu bet man ir su sunum anksti gan rode.. mmm diena buvo ryskus testas
o dabar isvis... vyras sako,gal dvynukai
noreciau labai,bet man maza tikimybe,as pati ia dviniu...
Editutia parašė:
I
Man praeita cikla kazkaip viskas labai uzsitese, vietoj iprastinio 31CD, buvo 41... Tai velyva ov. Pradejo testai rodyt vaiduoklius (benu testas ruzavas), po 2 dienu parejo mmm. Si cikla su vyru saziningai darem ND ir labai tikiuosi dziaugtis darbo rezultatu
dar mama pries koki pusmeti buvo pas bureja, sake, kad mato vasara atsiradanti buta bei vaikeli. Tai po kolkas buto pranasyste issipilde ( isigijom vasara) na dabar labai tikiuosi kad ir kudikelis gims vasara
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai