milvide parašė:
Reikia iskart pildyti gradert permisjon. Ta reikejo daryti,kai pildet del foreldre penger.
Dėkui
tai dabar manot jau net nebeverta eiti ar skambint į nav klausti ar negali datų pakeisti? Jau kaip sakant šaukštai po piet
milvide parašė:
Reikia iskart pildyti gradert permisjon. Ta reikejo daryti,kai pildet del foreldre penger.
Dėkui
tai dabar manot jau net nebeverta eiti ar skambint į nav klausti ar negali datų pakeisti? Jau kaip sakant šaukštai po piet
pukute. parašė:
Tai va bet aš dabar sugalvojau kad gal aš pavėlavau taip padaryti, gal čia reikėjo nurodyti kai tik pildžiau navui søknad dėl foreldrepenger. Ar dabar dar galima k…
Ne viska galima pakeisti 3-6 sav iki to termino kai nori tetis pasinaudot atostogomis
as ir pat navui dar datu nenurodziai nes tiksliai dar nzn datu
pukute. parašė:
Tai va bet aš dabar sugalvojau kad gal aš pavėlavau taip padaryti, gal čia reikėjo nurodyti kai tik pildžiau navui søknad dėl foreldrepenger. Ar dabar dar galima k…
As kai pildziau savo dekreta uz teti nieko dar nerasem jokiu datu. Paskui jau apsisprendem kada jis nori jas pasiimti,tai isiterpe jo tos 10 sav i mano laikotarpi,tuomet mano buvo sustabdytos as pinigu negavau,o kai baigesi tecio vel prasitese mano.
melita1000 parašė:
As kai pildziau savo dekreta uz teti nieko dar nerasem jokiu datu. Paskui jau apsisprendem kada jis nori jas pasiimti,tai isiterpe jo tos 10 sav i mano laikotarpi,t…
Tuobmetu kai pinigu negavot, butina grist i darba? Ar tiesiog negauni pajamu ir abu galit but su vaiku?
Mirksius parašė:
Tuobmetu kai pinigu negavot, butina grist i darba? Ar tiesiog negauni pajamu ir abu galit but su vaiku?
Galima but abiem su vaiku gaunant vyro pajamas.
Mirksius parašė:
Ne nebutina,as negrizau,buvom kartu namie
melita1000 parašė:
As kai pildziau savo dekreta uz teti nieko dar nerasem jokiu datu. Paskui jau apsisprendem kada jis nori jas pasiimti,tai isiterpe jo tos 10 sav i mano laikotarpi,t…
O jūs tuo metu grįžote į darbą kai tėtis pasiėmė savo 10sav?
Guzikelis parašė:
O jūs tuo metu grįžote į darbą kai tėtis pasiėmė savo 10sav?
Jau matau atsakėte į mano klausimą kitoms merginoms
liolikas89 parašė:
Mamkos,ar galima gavus no vienkartinę išmoką grįžus atostogoms į lt pasiimti lietuvoje priklausančią išmoką,ar užpakalį ištarkuos norvegija?![]()
Galite.As kai dariau gim.liud.tai pati darbuotoja pasake man i koki kabineta aiti tai ismokai prasyma rasyt.Iki metu laiko galima tuos pinigelius pasimti
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai