Jolanta-K@J mama parašė:
Metai skaiciuojasi iki vaiko pirmojo gimtadienio![]()
tai tada teks grizt anksciau nei planavau
Esminiai pakeitimai pašalpos mokėjimo tvarkoje, kurie yra taikomi nuo 2011 m. liepos 1 d. Skaityti
visą straipsnįJolanta-K@J mama parašė:
Metai skaiciuojasi iki vaiko pirmojo gimtadienio![]()
tai tada teks grizt anksciau nei planavau
Jolanta-K@J mama parašė:
Tokios pazymos neisduoda,duoda pazyma kai jau paskirta soc.pasalpa,bet ten paprasta tik kas gauna soc.pasalpa.
Suprantu kad kai paskirta pasalpa
bet tarkim man ji paskirta bet pinigai tik sekanciam menesiui ar gali isduoti pazyma ar ne?;)
saulytse parašė:
Sveikos mamytes,padekite susigaudyti del motinystes pasalpos.nesuprantu kaip ji skaiciuojama.Sodroje sake skaiciuosis nuo metiniu pajamu.Tai tarkim as idekreta isej…
Jeigu isejot nuo 2013.04,tai skaiciuoja is 2012.03.01-2013.02.29 laikotarpio,menuo pries dekreta ir dekreto menuo neieina.
nestukeee parašė:
Suprantu kad kai paskirta pasalpabet tarkim man ji paskirta bet pinigai tik sekanciam menesiui ar gali isduoti pazyma ar ne?;)
Jeigu paskirta,tai galit eiti imti pazyma.
Rasytė25 parašė:
Sveiki,
noriu paklausti, jei būdama vaiko priežiūros atostogose 2 metus, moteris pastoja s…
Is to DU kaip ir pirmam vaikui skaiciavo.
Aviarte parašė:
Sveikos, gal kuri zinote? I VPA esu isejusi 1metams(tiek darbovietejetiek sodroje), ar galeciau savo darbovieteje pratesti VPA iki 3 metu, bet dirbti kitoje imoneje…
Taip,galit,bet ne pirmais VPA metais,nebent atlyginimas didesnis nei pasalpa.
Jolanta-K@J mama parašė:
Taip,galit,bet ne pirmais VPA metais,nebent atlyginimas didesnis nei pasalpa.
As galvoju antrais metais, noriu pameginti dirbti kitame darbe, bet jeigu nesiektu manten, tada galeciau gryzti be vargo i senaji?
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai