2015.12.28 01:39 (prieš 10 m.)
Raimuška991 parašė:
Keista girdet tokius marazmus..nes kiek draugiu ten gimde o ir pati gimdziau, po gimdymo teko (po sav ) gryzti gultis i akuserini skyriu, tai tik geriausi atsiliepi…
Mamos nesupykit, bet labai priklauso pas kokią gydytoją papuoli... Aš važiavau dvi dienas iš eilės... Su savo gydytoja nesitariau spec. Nors ji ir labai puikiai mane mažylyje prižiūrėjo, bet mokėti papildomai už tai ką ir budintis gydytojas privalo atlikti nematau reikalo. Pirmą dieną susidūriau su labai arogantiška gydytoja ir jos sesele. Sekantį rytą papuolė personalas super, kaip kažkuri ir minėjo net ir ašaras šluostė po 18valandų kankinimosi... Po gimdymo personalas keitėsi, buvo ir labai malonių, bet buvo ir tokių kurios darė didelį spaudimą įdėti į kišenę... Buvau atvažiavusi savaitę po to kai mus išleido į namus, papuolė blogos nuotaikos slaugutės, apšaukė kad vaikas alkanas todėl verkia, nors buvo katik pavalgęs, liepė maitinti, tačiau pamaitinus vaikutį tik 5min - nurimo, jos įsitikino kad mano vaikutis pritraukia daugiau nei pakankamai per 5min. Finalas, atsidūrėme kauno klinikose, mus peršvietė ir paaiškėjo, kad vaikutį kankina diegliukai...Pabaiga tokia, kad gimdyti tikrai nebevažiuosiu į mažylį, bet ne dėl personalo, o dėl to kad jie neturi tinkamos aparatūros priežiūrai, extra atvejam... Viskas gerai jei gerai, bet neduok Dieve rimtesnis reikalas, keliauti reikia į klinikas....