hestonia parašė:
O jusu vyras gal dalyvavo gimdyme? Jei taip, jam kazko reikejo?
vyrui reikia slepeciu
hestonia parašė:
O jusu vyras gal dalyvavo gimdyme? Jei taip, jam kazko reikejo?
vyrui reikia slepeciu
Rasita25 parašė:
As kai pagimdziau, nukirpo virkstele, sutvarke ir tada uzdejo ant krutines, kadangi kai as gimdziau buvo atejes neonatologas. Tai jis tik pagimdzius apziurejo ir ma…
Koks čia geriau įvertina? Vaiką gali vertint kai jis nurimęs jau išvydęs pasaulį
pagimdai, pabūni pas mamą, o tada jau vertinkit, sverkit ir ką norit, nes jau po gimimo streso vaikas supranta jog mama yra ir niekur jis kitur neatsidūrė
aš taip galvoju.
Gopa parašė:
Koks čia geriau įvertina? Vaiką gali vertint kai jis nurimęs jau išvydęs pasaulįpagimdai, pabūni pas mamą, o tada jau vertinkit, sverkit ir ką norit, nes jau po…
Man atrodo klystat nes pirmas ivertinimas pagal apgar turi but is karto
Ingusiuk parašė:
vyrui reikia slepeciu![]()
Tas melynas turite galvoje?
Gopa parašė:
Koks čia geriau įvertina? Vaiką gali vertint kai jis nurimęs jau išvydęs pasaulįpagimdai, pabūni pas mamą, o tada jau vertinkit, sverkit ir ką norit, nes jau po…
O jus zinot kas yra apgar skale ?
hestonia parašė:
Tas melynas turite galvoje?
Ta prasme melynas.. Bet kokias slepetes nes su lauko batais negalima but. Pageidautina kad slepetes butu gumines
editukea parašė:
Galima būt su lauko batais, tik maišiukus tuos mėlynus ant jų uždėt reik. Šiaip vyrui visai nieko spec nereikia, nebent pats nori patogesnių rūbų ar avalynės.…
Labai dekoju uz info ;)
Rasita25 parašė:
O jus zinot kas yra apgar skale ?
Nežinau ir tikiuosi nesužinosiu iškart
nes dar su virkštele paprašysiu jog gulėtų ant mano krūtinės. Po to galės matuoti, plauti ar dar ką ;)
Paskaitykit, yra mamų su mano nuomone ir taip yra daroma ;) kiekviena renkasi.
Gopa parašė:
Nežinau ir tikiuosi nesužinosiu iškartnes dar su virkštele paprašysiu jog gulėtų ant mano krūtinės. Po to galės matuoti, plauti ar dar ką ;)
Tai rinkites as jum nieko ir nesakau, jus issaket savo nuomone , o as issakau savo
o kas yra apgar verta zinoti,na man skaityt kitu nuomones nereikia :-D
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai