23val nubego vandenys,atvažiavau su 4cm klausiau ar gausiu epidura- nedave, sako reikia tyrimus daryti, bandė imti krauja iš venos, dure kelis kart i viena ranka, nepataike, i kita duria vis tiek nepataikė, tai veliau atejo dar bandyti jau išėjo, vel klausiu kada ateis atsakymai tyrimu tai ryt sako kai visi ateis i darba
sakau tai jeigu man blogai butu dabar, nieks nieko nesuleistu, sako dabar tau maži saremiai, nėra čia ko isterijas kelti, ner ko kalbet kas butu, gal greit pagimdysiu.Nu ok. Saremiai vis didejo. Nakti kas dirbo vis atejus leptelėdavo jog " ko čia inkšti, visoms mums skaudėjo". "Dar pakviesi be reikalo išvis nebeateisiu""Žinosi ka reiškia gimdyt" Kita diena keitėsi pamaina, paklausiau kodel neduoda epiduro, 10valandu einu iš proto po to nebepagimdysiu nes nebus sveikatos, pasake jog jau šiandien per velu 7cm😅
po dar 6val pokalbiu su dievais, jau pakviete daktara, pradejo abejoti ar pajegsiu išstumti nes pasirodo vaikas didelis, siūlė cp atsisakiau, po tiek skausmo atrodė viskas įmanoma, pakviete dar viena daktara kuris abejojo ar išstumsiu na bet pameginomir po viso to pasirodė mano sūnus, visas pamėlęs bet sveikas 🥰
Negaliu net pagalvoti kaip sunku buvo
Daktarai tikrai nuostabus, akušere taip pat, bet kas ten tokios nakti dirba, jau geriau butu nieko nesake nei mane nervave😃
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus