laurutiki parašė:
jooo va šita nusipirkau nukainota prieš koki mėnesi ir biškuti daugiau mokėjau 1eura 70ct ji yra iš tų mažesniųjų, buvo 2 žiedstiebei nužydėja jau aš juos …
na jo tikrai
laurutiki parašė:
jooo va šita nusipirkau nukainota prieš koki mėnesi ir biškuti daugiau mokėjau 1eura 70ct ji yra iš tų mažesniųjų, buvo 2 žiedstiebei nužydėja jau aš juos …
na jo tikrai
Saulute82 parašė:
na jo tikrai![]()
![]()
![]()
anksčiau nepirkdavau nukainotu, sakau ai nei jos bepražys nei ką, o kai pabandžiau tai db liga įsitaisiau :DDD
Sveikutes!
Oho, kiek grazuoliu cia uzmaciau :)))
Nezinau ar pamenat, kur keliau foto su saco orchidejoa lapais nugeltusiais, saket mes lauk, bet pagailo mesti... Nukirpau visus pagedusius lapus, palikau du, aisku vaizdas ne kazka, vet saknys grazios, tie labai grazus, padejau ant palanges, ziuriu pradejo leisti nauja lapa! Tai mano spejimai pasiteisino, jai greiciausiau truko saules
O dabar turiu klausimeli kita
Kaip priverati orchideja zydeti, o ne leisti baujus lapus? Cia jau apie kita gele kalba eina, leidzia sau lapus viena po kito, o greit bus metai, kaip nezydi
Chocco parašė:
Sveikutes!![]()
ar purškiate lapus vandeniu? Vat aš jau esu čia pasakojus kur turėjau mėlyna orchidėja, žodžiu nubyrėjo lapai, ir jau beveik metai nebežydi, ir trašas pyliau ir stresa dariau, nieko ne krust, pradėjau kiekvieną rytą apipurkšti lapus su vandeniu (tik žiūrėkit kad y lapų šerdi nepakliūtų ir neužsilaikytu vanduo) ir ką? pradėjo leisti ir šaknis naujas ir matau kad žiedkotį jau leis
laurutiki parašė:
TelšiuoseLabai retai bet vat būna irgi kada spėju užtaikyti
![]()
nu sakes
cia Telsiuose?
o katroj cia maximoj? didziojoj?
Vijule parašė:
nu sakescia Telsiuose?
o katroj cia maximoj? didziojoj?
![]()
didžiojoj, bet retai kada būna bet užtaikau. o mažojoj nesamonė visai plika nužydėjus orchidėja 6eu kainuoja .
Lūšiukė parašė:
Turiu klausima, kas netinka, kad greit nuzydi?gali būti kalta tai, kad drėgmės surinkėjas yra ir gal sakau sutraukia joms reikalinga drėgmę
![]()
taip taip, gali but, purškit lapus vandeniu. man taip buvo nubyrėdavo už keliu sav kai nusipirgdavau, kai pradėjau lapus purkšt viskas ok. o drėgmės surinkikli nuo orchidėjų reikia laikyt kuo toliau, geriauisiai visai kitam kambarį
laurutiki parašė:
didžiojoj, bet retai kada būna bet užtaikau. o mažojoj nesamonė visai plika nužydėjus orchidėja 6eu kainuoja .
Reikia tada kažkur kraustyti orchidejas. Tik nesumastau kur, nes arba siauriniai langai arba pietinia, vienintelis rytų pusėj yra.
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai