blonde0328 parašė:
Nebande,sake veltui ismesiu pinigus
O amh pasidarei? Nesupratau? Nes jis jis viska ir parodys, juodai ant balto.
blonde0328 parašė:
Nebande,sake veltui ismesiu pinigus
neonila parašė:
Labas, man tai ten nelabai sklandziai gavosi, atejau pas gine savo pirma karta jau 12 sav, tada ji man pasake, kad reikejo butinai genetini pasidaryt, man israse si…
Ačiu už info, reiks nuo 29 registruotis, nes tik ta diena registracija prasideda sausiui ;)
man-te parašė:
Pas ka registruojates? Man visockiene rekomendavo simonaviciute, bet siand skambinau Gyd kuri dirba ginekologiniam( pazystamai) tai ji rekomendavo Maciuleviciene . …
Sveika aš jauciu pas Mačiulevičiene, nors mano broliene Mahtejeviene giria buvo pas ja
Jurijuska parašė:
Ačiu už info, reiks nuo 29 registruotis, nes tik ta diena registracija prasideda sausiui ;)
As irgi laukiu 29d, man irgi reikia uzsiregistruot paskutiniam echo
Jurijuska parašė:
Sveika aš jauciu pas Mačiulevičiene, nors mano broliene Mahtejeviene giria buvo pas ja![]()
As dar iki pirmad pagalvosiu ir zvaninsiu kazkuriai
man-te parašė:
O kas tas amh?
man-te parašė:
Nu idomus tavo Gyd kad net bet šio tyrimo nusprende kad tau donores reik. Šis tyrimas rodo koks pas tave kiausidziu rezervas. Kiek tau liko vaisingo laiko. Butinai …
man-te parašė:
Nu idomus tavo Gyd kad net bet šio tyrimo nusprende kad tau donores reik. Šis tyrimas rodo koks pas tave kiausidziu rezervas. Kiek tau liko vaisingo laiko. Butinai …
Aisku,dekui,kad pasakei,pasiklausiu gydytojo,nes antradieni eisiu tai visko išsiklausinesiu
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai