Mamyciuke123 parašė:
Tai matyt nuo daug ko priklauso. O ka ten daro genetikai? Kraują tiria ar kaip?
Echo daro, tada prisca jei ji bloga gali pasiulyt nipt bet jis mokamas, arba VVT dar kariotipus tiria
Mamyciuke123 parašė:
Tai matyt nuo daug ko priklauso. O ka ten daro genetikai? Kraują tiria ar kaip?
Echo daro, tada prisca jei ji bloga gali pasiulyt nipt bet jis mokamas, arba VVT dar kariotipus tiria
Himalaja parašė:
Sveikos, tokia tyli ši grupė buvo 😉 Nusprendžiau savo istoriją papasakoti, pozityvo galbūt įkvėpti 🌷 Man 36 (kovą bus 37), nusprendėm su vyru, kad jau dabar arba ni…
Tikrai taip. Man jau 45 buvo, tai irgi atrodė gal jau nebesigaus.. Bet gavosi iš pirmo karto
Selija parašė:
Tikrai taip. Man jau 45 buvo, tai irgi atrodė gal jau nebesigaus.. Bet gavosi iš pirmo karto
😍
Pirmas vaikelis?
Sveikinimai 🌸 mergyte ar berniukas?
Fauna-TVTB parašė:
😍
Pirmas vaikelis?
Ne, ne pirmas. Mergytė ☺️
Sveikos planuotojos. Norėjau pasitikrinti, ar dar gyva ši grupė. Man pačiai 35, po pusmečio bus 36. Turime du vaikus, nusprendėm pabandyti susilaukti trečio leliaus, kol dar ne vėlu
norėtųsi pasiklausyti nuomonių, kaip ruoštis nėštumui tokiame amžiuje, nes, kiek suprantu, kai moteris pastoja virš 35 metų, tai jau daugiau problemų gali kilti.
Mamyte_V parašė:
Sveikos planuotojos. Norėjau pasitikrinti, ar dar gyva ši grupė. Man pačiai 35, po pusmečio bus 36. Turime du vaikus, nusprendėm pabandyti susilaukti trečio leliaus…
Labas, man irgi 35, turiu du vaikus. Trečias vaikutis labai laukiamas, jau 4 metai. Pirmiausia ką daria tai apsilankiau pas ginekologę, atlikau jos rekomenduotus tytimus dėl visokių bakterijų ir pan. Atlikau tyrimus: vit. D, B6, B12 ir Folio rūgšties. Po pusmečio jau sekė apsilankymas vaisingumo klinikoje ir begalė kitų tyrimų susijusių su vaisingumu.
Mamyte_V parašė:
Sveikos planuotojos. Norėjau pasitikrinti, ar dar gyva ši grupė. Man pačiai 35, po pusmečio bus 36. Turime du vaikus, nusprendėm pabandyti susilaukti trečio leliaus…
Man 36, antras vaikas ne per seniausiai gimė
pirmojo 34 susilaukiau.
Nieko specialiai nesiruošiau, tik su abiem Prisca ir NIPT dariau. O kokios problemos, jūsų manymu, galėtų kilti?
2019liepa parašė:
Man 36, antras vaikas ne per seniausiai gimėpirmojo 34 susilaukiau.
Nieko specialiai nesiruošiau, tik su abiem Prisca ir NIPT dariau. O kokios problem…
Nežinau
tik esu girdėjusi visokių gandų, kad būna sunkiau pastoti, didesnė rizika apsigimimų ir pan. Esu turėjusi persileidimą, kiti du nėštumai buvo ypatingai sudėtingi, teko ligoninėse pagulėti. Dėl to toks didelis skirtumas tarp vaikų ir tiek laiko reikėjo pasiryžtii trečiam leliukui. Bet pastoti visus kartus sekėsi greitai. Tikiuosi ir dabar neužtruks. Kol kas planuoju apsilankyti pas ginekologę, pagerti folio rūgšties ir matyt nustosim saugotis kažkada apie balandžio mėn.
O kas yra Prisca ir NIPT?
Mamyte_V parašė:
Nežinautik esu girdėjusi visokių gandų, kad būna sunkiau pastoti, didesnė rizika apsigimimų ir pan. Esu turėjusi persileidimą, kiti du nėštumai buvo ypatingai s…
Genetiniai tyrimai
35m pagimdžiau 3čia ..
Nėštumas sunkus ,bet man visi buvo tokie .
Folio rūgšti geriau prieš pastojant (nors vaikas neplanuotas ),bet kaip tik geriau geležį su foliu ..tai gavosi gerai .
O ekonomiškai stipruose šalyse vos ne nuo tokio amžiaus tik pradeda gimdyti ...
Ir kiekveinai skirtingai .
O genetini skana jums tikrai darys jei norėsit nes nuo 35m priklauso .
Sėkmės
P.s aš niekada net nesusimąsčiau kad kažkam sena ar jauna .
Gimdžiau kai gimdžiau
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai