Rut1992 parašė:
Man per 5 dienAs issivalelinkiu ir jums kad greit ir viskAs gerai butu
![]()
Mane siandien isveze i ligonine nuo skausmu.. jau isejo embrionas..
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįRut1992 parašė:
Man per 5 dienAs issivalelinkiu ir jums kad greit ir viskAs gerai butu
![]()
Twee parašė:
Zinau, sios minutes labai sunkios, bet dziaukites, kad savaite viskas issivalo ir nereikia medicinos isikisimo
Stiprybes Jums!
eva109 parašė:
Sveikos, pastaruoju metu labai pasikeite nestumo pozymiai, maniau gal normalu, kad nuo 9-10 sav turiu daug energijos tik galva paskauda, taciau prisiskaicius kitu b…
Kaip medicinos studentė patariu kol kas nepagrįstai nesijaudini, stresas tikrai nepadės nėštumui, o apsilankyti pas gydytoją ginekologą apžiūrai, ultragarso tyrimui + papildomai pasidaryti kraujo tyrimus pagal indikacijas. Šiai geriau džiaukitės lengvu nėštumu :))
Labas visoms, kaži čia normalu ar ne. Buvo nesivystantis ir ivyko savaiminis persileidimas lapkricio 19d kraujavau be skausu 6d. Gruodio 2d pradėjau kraujuoti kaip suprantu menesinės prasidėjo, vakar jau nieko nebekraujavau ir maniau baigiasi, bet šiandien atsibudus labai pilvo apačia skauda ir vėl pasirodė kraujas. Ar čia viskas normalu? Daktarė apžiūrėjo lapkričio 23d ir pasakė kad išsivalė ir pradėti planuoti nėštuma tik po 2ciklu. Daugiau nieko nepasakė
vilma@vilma parašė:
Labas visoms, kaži čia normalu ar ne. Buvo nesivystantis ir ivyko savaiminis persileidimas lapkricio 19d kraujavau be skausu 6d. Gruodio 2d pradėjau kraujuoti kaip …
Normalu manau ir man taip buvo. Daktare pasakė per 3 ar 4 mėnesius turi viskas susitvarkyti 🤔 tai dabar ir laukiu kada čia baigsis... Ir vėl grįš viskas į vietas
Ievukas 111 parašė:
Normalu manau ir man taip buvo. Daktare pasakė per 3 ar 4 mėnesius turi viskas susitvarkyti 🤔 tai dabar ir laukiu kada čia baigsis... Ir vėl grįš viskas į vietas…
Šiandien skambinausi daktarei tai liepe nusipirkti vaistu skatinančiu gimdos susitraukimus, kad jeigu kartais kas like yra kad išsivalytu. Tai žiūrėsim kaip tokiau čia bus
vilma@vilma parašė:
Šiandien skambinausi daktarei tai liepe nusipirkti vaistu skatinančiu gimdos susitraukimus, kad jeigu kartais kas like yra kad išsivalytu. Tai žiūrėsim kaip tokiau …
kas per vaistai?
....Mamytė.... parašė:
kas per vaistai?![]()
Šitokie, sakė per dvi dienas turi baigtis kraujavimas, 3 diena turėtu tik beteplioti. Bet sakė jeigu pradės labai krešuliais kristi tai iš karto važiuoti i ligonine
vilma@vilma parašė:
Šitokie, sakė per dvi dienas turi baigtis kraujavimas, 3 diena turėtu tik beteplioti. Bet sakė jeigu pradės labai krešuliais kristi tai iš karto važiuoti i ligonine…
man kai prasidejo persileidimas, vaziavau i ligonine, nes labai kraujavau. po apziuros sake gal suleisti sito vaisto, bet taip ir nesuleido. ar cia gerai padare ar ne. gygytoja taip ir sake kad jis skatina susitraukima. rytoj einu tikrintis, tikiuosi susitrauke ir issivale be vaistu
....Mamytė.... parašė:
man kai prasidejo persileidimas, vaziavau i ligonine, nes labai kraujavau. po apziuros sake gal suleisti sito vaisto, bet taip ir nesuleido. ar cia gerai padare ar …
Aš labai gausiai nekraujavau nei kai persileidimas ivyko tiesiog buvo to kraujo bet ne tikrai ne labai daug, o dabar po savaitės kai pradėjau kraujuoti ir vis nesibaigia tai tikiuosi šie vaistai padės. Nes tas pilvo apačios plėšimas nėra labai malonu
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai