bidute parašė:
Sveikos. Įkeliu du testus su dieniniu darytus. Ką galvojat? Nes jau kiek bandau mane vis testai nuvilia. MM turėtu būti rytoj ciklas 24 dienos
Nuotrauka truputi koreguota
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįbidute parašė:
Sveikos. Įkeliu du testus su dieniniu darytus. Ką galvojat? Nes jau kiek bandau mane vis testai nuvilia. MM turėtu būti rytoj ciklas 24 dienos
Nuotrauka truputi koreguota
Breegita parašė:
Tokiu metu turėtų vykti ovuliacija. Nesu girdėjus apie pastojimą likus 14 dienų iki mėnesinių.Abejotina, kad esat nėščia.
Sveiki,o kodėl negalimas nėštumas prieš mėnesines?Klausiu todėl ,kad pas mane tokia situacija, turėjo būti mėnesinės rugpjūčio 16d. ,bet su vyru galėjau pastoti tik nuo rugpjūčio 6d. o testai ir hcg jau rodo nėštumą 2-3 savaites.Todėl susimasčiau ,kaip tas pastojimas tada prieš mėnesines.🤗😊
liute25 parašė:
Sveiki,o kodėl negalimas nėštumas prieš mėnesines?Klausiu todėl ,kad pas mane tokia situacija, turėjo būti mėnesinės rugpjūčio 16d. ,bet su vyru galėjau pastoti tik…
Na, pastojama visuomet prieš mėnesines. T.y. ovuliacijos metu įvyksta spermatozoido ir kiaušialąstės jungtis, ir jie keliauja gimdos link. Keliauja jie kelias dienas ir tuomet jei viskas gerai įsitvirtina gimdoje, kas jau vadinama impltantacija. Įprastai moterys ovuliuoja ciklo viduryje, bet būna visokiu atvejų
Esmė, kad HCG ims gamintis tik po implantacijos. Tai paskaičiuokim, jei moteris prasirgo, tuomet turėjo santykių ir per ovuliaciją "pastojo", tuomet nuo paskutinių mėnesinių pridėkim apie 10-14 dienų, dar 4-7 dienos implantacijai, ir tik tuomet gaminasi HCG. Na suprantat, turi nemažai laiko praeiti. Visa šita teorija yra pagrįsta tuo, kai ovuliacija vyksta ciklo viduryje. Viskas kiek kitaip jei pas moterį ankstyva arba vėlyva ovuliacija.
Tuomet ir testas rodys teigiamą dar iki mėnesinių(jei ankstyva) arba gali nerodyt nėštumo net mėnesinių dieną(jei vėlyva). Šiti dalykai labai individualūs.
Breegita parašė:
Na, pastojama visuomet prieš mėnesines. T.y. ovuliacijos metu įvyksta spermatozoido ir kiaušialąstės jungtis, ir jie keliauja gimdos link. Keliauja jie kelias diena…
Tai tikriausiai pas mane ankstyva ovuliacija😊 o ir menesinės nereguliarios ,tai nelabai ir apskaičiuosiu,suseksiu viską tiksliai🙈😊 tik žinau ,kad anksčiau ,kaip rugpjūčio 6d. pastoti negalėjau 😊
Sveikos! Merginos, reikia jūsų nuomonių. Iki menstruacijų liko kelios (3-4) dienos, tačiau šiandien pasirodė švelniai rožinės spalvos išskyros tarsi su mažais kraujo taškeliais. Dienos pradžioje buvo visai nedaug, vakarop padaugėjo. Ar tai gali būti implantacijos išskyros?! 🤔
Saulutė20222 parašė:
Sveikos! Merginos, reikia jūsų nuomonių. Iki menstruacijų liko kelios (3-4) dienos, tačiau šiandien pasirodė švelniai rožinės spalvos išskyros tarsi su mažais krauj…
Tikrai taip
mamute. parašė:
Tikrai taip
Šiandien ryte dar įdomesnė situacija... rožinių išskyrų nebėra, tačiau pasirodė rusvos išskyros (į tamsesnę pusę), daug jų nėra, tačiau įklote keli patepliojimai. Matyt vistik ateis TOS dienos...
Saulutė20222 parašė:
Šiandien ryte dar įdomesnė situacija... rožinių išskyrų nebėra, tačiau pasirodė rusvos išskyros (į tamsesnę pusę), daug jų nėra, tačiau įklote keli patepliojimai. M…
O gal klystate ir kimba žirniukas🌼🤔🙂
Sveikos, mergaitės! Paskutinis ciklas 32 dienos (visada būna +- 30 dienų. Paskutinės mm 08.12. Ovuliacija pagal programėles numatyta 08.27. Tą savaitę nesisaugojome 22, 24 ir 26 d. Klausimas: ar gali būti, kad visgi sėkmingai pastojau (NT ir kraujo tyrimą kaip ir anksti dar daryti, kitos mm numatomos 09.11, jei pastojau - būtų tik 3 savaitė)? Šią savaitę ne kartą buvo užėjęs silpnumas, pavalgius savijauta lyg apgirtus, šleikštulys sukilęs, kaupiasi dujos, nors maistą prisižiūriu. Krūtinė kiek pabrinkus, bet neskaudi, speneliai nejautrūs. Visas dienas lengvai pamaudžia pilvą. Pagausėję išskyrų, nors iki mm turėtų būti "sausas" periodas. Kiek skaitau forumus ir straipsnius, tai dvejoju kad tiek nėštumo požymių gali būti tokioje ankstyvoje fazėje (3 savaitė) 😊 o gal dar kuriai buvo panašiai ir dabar jau džiaugiatės geromis žiniomis?
Darata parašė:
Sveikos, mergaitės! Paskutinis ciklas 32 dienos (visada būna +- 30 dienų. Paskutinės mm 08.12. Ovuliacija pagal programėles numatyta 08.27. Tą savaitę nesisaugojome…
Sveika,aš savo nėštumą jau 2 sav. pajutau ir net testai jau rodė teigiamą ,bet jei norisi sužinoti atsakymą ,kuris būtų užtikrintas ,siulau pasidaryti kraujo hcg tyrimą🙂 jis rodo net mažiausia nėštumą.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai