Gintarineee parašė:
Pasidarykit kitos firmos,pas mane vos iziurimas vaiduoklis atsirades po geros valandos laiko yra pasitvirtines nestumas,sekmes![]()
Tai laukiates?
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįGintarineee parašė:
Pasidarykit kitos firmos,pas mane vos iziurimas vaiduoklis atsirades po geros valandos laiko yra pasitvirtines nestumas,sekmes![]()
Tai laukiates?
Ger_Da parašė:
Pasidariau HCG 2.21
Iki mm dar apytiksliai pora dienu, gal per anksti pasidariau? 🙄
Kokios normos irasytos atsakyme?
Ger_Da parašė:
Pasidariau HCG 2.21
Iki mm dar apytiksliai pora dienu, gal per anksti pasidariau? 🙄
Kada buvo ovuliacija?
Ger_Da parašė:
Ov Buvo Spalio 9Diena mm numatomos už poros dienu, iskyry tikrai daug.. 🙄 Iš čia suprantu kad nesulaukiu ir jokio kibimo nėra 🤔
Jei tikrai spalio 9, tada hcg pasidarėt ne per anksti.
Taip, pagal normas nesat nėščia.
Agrastėlis parašė:
Jei tikrai spalio 9, tada hcg pasidarėt ne per anksti.Taip, pagal normas nesat nėščia.
Na, taip vadinasi jokio kibimo nėra.. 😔 EHH gaila😔🙄
Ger_Da parašė:
Na, taip vadinasi jokio kibimo nėra.. 😔 EHH gaila😔🙄
man irgi šiandien temperatūra krito ir pilvą maudžia, sunku susitaikyt...džiaugiuos tik kad tesugadinau pora testų ( nors kitą mėn ir to nedarysiu), o ką jau kalbėt apie hcg kur kainuoja tikrai..už tuos pinigus geriau saldainių skanių nuotaikai pakelt
Helena@ parašė:
man irgi šiandien temperatūra krito ir pilvą maudžia, sunku susitaikyt...džiaugiuos tik kad tesugadinau pora testų ( nors kitą mėn ir to nedarysiu), o ką jau kalbėt…
Siuo metu jum taip atrodo,o ateis laikas vel pries mm ir vel ta pati darysit
taip jau yra
Spurgaaa parašė:
Siuo metu jum taip atrodo,o ateis laikas vel pries mm ir vel ta pati darysittaip jau yra
planuoju jau ne pirmą vaikelį ir anksčiau to nedarydavau
kai būdavo reikalas nusipirkdavau eurovaistinėje easytest ir pasidarydavau
šiaip tiesa ta kad kai "sėdi" šitam forume labai užsikreti...prisipirkau pigučių ir nuolat knieti darytis, ko pasekoje gaunasi visai ne pigučiai
sunaudoju ką nusipirkau ir kvit nes mano nuomone tai beprotybė, ir aš jai pasidaviau, geeai kam tai nesukelia papildomų išgyvenimų o jei ne...
ir bėgt į laboratoriją ir išmetinėt tuos 30 e nu atleiskit tikrai ne kiekvienu atveju reikia
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai