pupa19 parašė:
Juk ir po ov vaisingos dienos dar buna, ar klystu?
Teoriškai taip, bet, galvoju, kaip realiai?.. reiks dar bandyt gaudyt 🙂
pupa19 parašė:
Juk ir po ov vaisingos dienos dar buna, ar klystu?
Nyana parašė:
Pastot galima tik per ovuliacija,mazdaug per 24valandas,tai jei jau po ovuliacijos tai jokiu sansu
Magdea parašė:
Sveikos, išsamiai apie gleives aprašyta, net ir foto yra www.nspinfo.lt/gimdos-kaklelio-gleives
Paziurjus i vaizdus, as tokiu niekqd neturiu, jokiose stadijose...
Vetgirl parašė:
As taip nusiteikiau, jei bus lemta bus, jei ne tai arba nespejo isitvirtint arba siaip kas nors nesusijunge:))
Gaila kad taip nepavyko. Bet linkiu kito sekmingo ciklo.
O as dar laukiu savuju ( pamenu kalbejom kad ta pacia d turi but). Tai ir zinau kad bus. Ir baigiasi mano planavimai ( nors nieko as nebeskaiciavau seniai).
Lauryciukas parašė:
Merginos man taip pradejo spenelius skaudet.. net ryskiai raudoni patapoir sonus vis paskaidena. Ar gali but koks geria lemiantis zenklas? Man mm tik 02.18 d. S…
Mano mm irgi 18d. turėtų būti. Bet jokių pojūčių. Nors prieš nesivystantį nėštumą 2sav prieš mm krūtinė būdavo jautri. O po abrazijos jokių krūtinės skausmu nebejaučiu.
Bet nors ir nieko siuo metu nejaučiu tikiuosi tos mm nebeateis 🙄
Leila12 parašė:
Sveikos merginos🙂 praeita menesi po vaiduokliavimu sulaukiau savo dienu, ir si foruma buvau apleidusi, bandziau nebegalvot ir nebesvajot🙂 siandien turejo but mm die…
Na sveikinam labai!!
pupa19 parašė:
Man mm irgi 18_19 diena. Bet dpo tai jau 7_8
mano mm irgi 19d, bet man tik ka ivyko ovuliacija
mano ciklas trumpas, ir antra faze trumpa, 10 dienu panasiai
tik mazai sansu, nd buvo 11cd, o snd 15
Filomena_ parašė:
mano mm irgi 19d, bet man tik ka ivyko ovuliacijamano ciklas trumpas, ir antra faze trumpa, 10 dienu panasiai
tik mazai sansu, nd buvo 11cd, o snd 15
![]()
Man pagal bkt snd manau ji vyksta tik
Spurgaaa parašė:
Man pagal bkt snd manau ji vyksta tik![]()
as tai visada sakydavau niekada nejauciu nei mm, nei ov, bet va kai db stebiu, tai taip maudzia pilvo apacia, sona, toks duriantis skausmas staigus buvo uzejes, tai manau cia tai ir bus
norejau aisku, kad anksciau ivyktu, bet viltis mirsta paskutine, o gaal
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai