Max. parašė:
🌸🌸🌸 dėkoju 😊
Uh tikios bus neblogas pries pora ciklu buvo 28 tai biski nuliudus buvau, bet ir tai kazin ar kas gausi sy cikla nelabai nd atlikti.
Max. parašė:
🌸🌸🌸 dėkoju 😊
Uh tikios bus neblogas pries pora ciklu buvo 28 tai biski nuliudus buvau, bet ir tai kazin ar kas gausi sy cikla nelabai nd atlikti.
Gikante parašė:
Wow gražu! Tikrai gerai bus! ❤️❤️
Aš irgi noriu dar testą pagadinti paskutinį syk 🤭😄😄
Gaudau neštumo dulkes 🌸
Netuke parašė:
Pastojau as jauna ir netycia,buvau labai issigandus,tik mamos deka gime tas vaikutis,kaip dabar pagalvoju iki siol nebuciau isvis turejus.
Atsiprašau jei durnas klausimas, man tiesiog smalsu, bet jei tiek metų laisva vaga nekibo, kodėl nenorit pagalbos iškart iš vaisingumo klinikų? Juolab kad pas abu viskas gerai ☺️ nes kiek žinau kitos poros jau po metų kreipiasi. O nevaisingumas nevien negalėjimas pastoti, bet ir išnešioti..
ashi parašė:
Ar buvo kam nors prie vaiduokliu testu, kad smarkiai diegtu kazkuria pilvo puse (sutampa su ta puse, kurioj buvo folikulas)? Rytoj uzsirasiau kraujo tyrimams, bet b…
Kaip šiandien jaučiatės? Ar testavitės šįryt?
Rugpjūtė11 parašė:
Sveikutes, įtariu kad ov buvo ne penktadienį o sekmadienįnuo penktadienio vis durdavo šonus, ir dažniau kairę pusę o sekmadienį vakare taip staigiai persidavė v…
labuka, savo patirtim pasidalinsiu
man taip pat budavo, per ov, kartais pries mm taip kaip tau, suriesdavo is skausmo, eidavau kaip senute, issitiest sunku, durdavo sona kairyji (jame vyksta ov, kita kiauside mano mieganti) tai taip del siu skausmu vykdavau i ligonine, ten suleidzia vaistu nuo skausmo ir paleidzia namo kaip sveika, nes nieko neranda del ko taip (dare viena karta echo sako tai ov jum, plona esat jauciat, kita kart pries mm dure, sako geltonkunio cista tiesiog yra kuri su mm pasisalins) trecia karta kai sueme taip kad vemiau, samone praradau, nuveze vel i ligonine, ten tik blogejo mano sitacija, vemiau visus kampus kol prieme, atejo sako i operacine iskart judam, ispejo kad dar 10 min butumem teme butu pasaline kiauside, nes ivyko kiausides apsisukimas, operacijos metu pritvirtino kiauside prie gimdos raiscio, kol pooperaciniam laikotarpyje buvau, mieganti kiauside atsibudo ir pradejo savo darba, o tada bam pries mm vel tas pats, apsisuko ir ji ir turejau sekancia op
nu zodziu, tie skausmai mane ispedavo kad kazkas ne taip, vadinasi tuo metu kai is skausmo riecia, ji apsisuko, bet atsisiuka atgal, arba kaip uzsikabina tai jau viskas, mirsta audiniai uzspausti.
Ligoninej sake jei va taip suiima bandyt suniuko poza paklupet 20 min, jei nepraeina i ligonine
Prirasiau daug, bet patirtim norejau pasidalinti, gal pravers
Evitaa parašė:
Gaudau neštumo dulkes 🌸
Nedurnas klausimas 😁 iskart nori daryti iui nenaturaliam cikle.Mano ov pinaverte,naturalus pgr 76(pastojus buvo 116),as ko bijau tai daugiavaisio nestumo,nenaturaliam cikle.
Ana men stebuklingai gavosi pastoti,tik todel likusi men atsiduosiu likimui kaip bus taip,o tada jau darysiu iui.
Pamastymas buvo -galbut per tiek metu buvo ne vienas biocheminis nestumas,tik nelaksciau testu darytis.
Jei pasikartos,tada bedos reikia ieskoti ne pastojime,uzkibo,bet neissilaike.
Dar man dare penetracijos testa -kai moters gleives blokuoja spermatozoidu patekima iki kiausinelio.Nuo to vaistu nera.Bet ir cia kazkaip apejo organizmas-pastojau.
rasiux00 parašė:
labuka, savo patirtim pasidalinsiuman taip pat budavo, per ov, kartais pries mm taip kaip tau, suriesdavo is skausmo, eidavau kaip senute, issitiest sunku, durd…
Oho..
nebūčiau pagalvojus kad taip gali būti, na kitą kartą žinosiu kad ne vien gerą pranašauja tokie skausmai, ačiū už pasidalijimą patirtim
bet tikrai būčiau jau susirūpinusi labiau jei būtų užsitęsę ilgiau, bet kai 10-15 min kažkur tik truko ir paskui lyg niekur nieko tai pagalvojau kad tikrai ov, na tikiuosi taip ir buvo.
O kiek trukdavo tau tokie skausmai pvz per ov ir kai buvo jau blogiausias scenarijus?
Rugpjūtė11 parašė:
Oho..nebūčiau pagalvojus kad taip gali būti, na kitą kartą žinosiu kad ne vien gerą pranašauja tokie skausmai, ačiū už pasidalijimą patirtim
bet tikrai būčia…
trukdavo kartais 10 min, kartais 30, max iki 1h yra truke ir kaip niekur nieko
blogiausias scenarijus tai jau 20 min truko, tada skausmas intensyvejo ir jau neatleido, tai iki op 3 val kankinaus kaip per gimdyma, saremiu skausmai, plius vemimas, saltkretis (bet cia kai jau apsisuko ir reikejo op)
nesakau kad ir tau gal taip pat, tik noriu pasidalint ta patirtim, kad prasidejo viskas nekaltai, bet stebek save
9920916 parašė:
Sveiki vyras atliko tyrima pagal diagnoze suprantu turetu buti kaip ir gerai bet tai kad ten paryskinta nesuprantu cia jai gerai ar blogai gal kas apšviestų 🙂
pastabose irase: urologo konsultacija reikalinga
Gal vyras negeria vandens pakankamai? kiek zinau skiria aspirino vyram tokiu atveju, o dabar gal jau pasikeite kas nezinau, seniau aspirino sakydavo gert pries Jusu ov bent jau
rasiux00 parašė:
pastabose irase: urologo konsultacija reikalinga![]()
O geras net nebuciau pagalvojus apie aspirina
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai