Euforia1 parašė:
man tai silpnumas toks jaučiasi, bet nurašau prg žvakutėm![]()
oi sito nezinau
vyras pamate wc testa ir sako kas cia per vaiduoklis
sakau ops velykinis siurprizas turetu but, jeigu tik viskas gerai
Euforia1 parašė:
man tai silpnumas toks jaučiasi, bet nurašau prg žvakutėm![]()
oi sito nezinau
vyras pamate wc testa ir sako kas cia per vaiduoklis
Ievacka parašė:
oi sito nezinauvyras pamate wc testa ir sako kas cia per vaiduoklis
![]()
viskas bus gerai
linkiu ryškėt arba kraują pasidarykite bus aiškiau
Zuika175 parašė:
Labas rytas. ar kabina aki?
atrodo kažkas yra
TMGT parašė:
Sveikutės🥰 bandom pastoti 1,5metų..taip niekada ir nebuvo užkibę, o šiandien pasidariau ryte testą, nes vėluoja mm 2d.. ir toks vaizdas.🥰 Labai bijau dar džiaugtis,…
šitie testai linkę meluot, gal kraują pasidarykite arba kitos firmos testuką
Euforia1 parašė:
šitie testai linkę meluot, gal kraują pasidarykite arba kitos firmos testuką![]()
Bet šitus darydavausi ir praeitais mėnesiais tai visada būdavo tik viena juostelė.. įdedu nuotrauką skirtumui pamatyt.. bet žinoma, pabandysiu tada ir kitų testų, gal tikrai meluoja 😐 
TMGT parašė:
Bet šitus darydavausi ir praeitais mėnesiais tai visada būdavo tik viena juostelė.. įdedu nuotrauką skirtumui pamatyt.. bet žinoma, pabandysiu tada ir kitų testų, g…
pasidarykite kitos firmos testą bus ramiau, linkiu kad būtų tik teigiamas
TMGT parašė:
Sveikutės🥰 bandom pastoti 1,5metų..taip niekada ir nebuvo užkibę, o šiandien pasidariau ryte testą, nes vėluoja mm 2d.. ir toks vaizdas.🥰 Labai bijau dar džiaugtis,…
Aš pasidariau taip pat tokį,ir man pasitvirtino,linkiu ryškėti😊
Sveikutes, įtariu kad ov buvo ne penktadienį o sekmadienį
nuo penktadienio vis durdavo šonus, ir dažniau kairę pusę o sekmadienį vakare taip staigiai persidavė viskas į dešinę kiaušidę,(visada per ov jausdavau dešinę) tuo metu vaikščiojom su vyru lauke šunį vedžiojom tai norėjosi susiriest ir atsigult ant tos žemės, net šlubuoti pradėjau nes negalėjau kojos tiesti normaliai ir su kiekvienu ikvepimu durdavo, o prisiliest iš vis neįmanoma į tą vieta buvo, nu kažkoks beprotiškai veriantis skausmas buvo kuris plito ir į kirkšnį, pirmą kartą man taip per visą planavima, vyras net išsigando galvojo jau į ligonine vešt mane reiks, bet už kokių 15 min viskas praėjo, tik lengvas maudimas kartkartėmis liko, ir vakar šiek tiek jaučiau kažką, o šiandien jau viskas gerai. Man įdomu ar normalu yra jausti tokius riečiančius skausmus per ov? Ar kam irgi būna ji tokia stipri ? O gal čia sunerimti reiktų ir pasitikrinti?
paskutinį kartą pas ginę buvau gruodį tai cistų ar kitų pakitimų nebuvo.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai