Snaigėx parašė:
Merginos, dreba rankos, verkiu!! 4dpo po antros OV, per 2 min!! AR AŠ MATAU TAI KĄ TIKRAI RODO???!GAL TAI BROKAS? TAIP ANKSTI?! ką?
Wow🤩
Snaigėx parašė:
Merginos, dreba rankos, verkiu!! 4dpo po antros OV, per 2 min!! AR AŠ MATAU TAI KĄ TIKRAI RODO???!GAL TAI BROKAS? TAIP ANKSTI?! ką?
Wow🤩
Snaigėx parašė:
Šaunu
Stipraus žirniuko
Gabi023 parašė:
Gal kuri turi endometrioze ir gali paguost? 😂 nu blemba nesu aš apkūni ir visada valgau tą patį, bet paskutinius kelis mėnesius pilvas toks išsipūtęs, tikrai kaip n…
Turiu ta bjauru pilva. Bet jeigu pasistengiu valgyt sveikai iškart padaro "dingau" būna net keista matyt plokščią, kadangi prisižiūrėti suuuunkuu
Gabi023 parašė:
Aš įtariu, kad nevyksta. Nes kelis kartus bandžiau su ot gaudyt, tai va kazkas panašaus į piką buvo tik šį ciklą savaite iki mm. Ir šiandien mm diena, bet dar nepra…
Salina nuo maždaug 4cm. Ir nėra garantijos kad ne ataugs. Tai geriau jei stabilios nelįsti 😮💨
Inži36 parašė:
Sveikos mergaitės![]()
Žiūriu apie endometrioze ir cistas kalbateprieš 7 metus turėjau endometri…
Džiaugiuosi kad taip pasisekė. Laiminga moteris esat 🤗
Possi parašė:
Esu buvus ir RMC ir NW. RMC viskas daug pigiau, bet eilės košmariškos. Žiauriai išsitempia laikas. Jei nori greičiau, paskiria jauniausią gydytoją.. Kiek girdėjus N…
Jei ne paslaptis,kiek sumokejote ivf?
Snaigėx parašė:
Labas rytas! Kaip ir galvojau - facelle brokas. Rytinis pregna ankstyvas yra tuščias. Reiškia iš drogo irgi ne tokie patikimi, kaip visos galvojo.. Ar patikimų test…
Nenoriu tikėti jog toks ryškus gali būti brokas, tai gal pregna brokas 🤭 pasidarykite hcg ir tikrai žinosite 🌷
P.s pregnoje matau vaiduokli 🙏
Snaigėx parašė:
Labas rytas! Kaip ir galvojau - facelle brokas. Rytinis pregna ankstyvas yra tuščias. Reiškia iš drogo irgi ne tokie patikimi, kaip visos galvojo.. Ar patikimų test…
Kad yra abiejuose 😅reikėjo tokiu pat testu stebėt ryskejima,
Snaigėx parašė:
Pirkit livsane!!! Jie labai jautrūs, turi rodyti tikrai. Toks kaip jusu facelle, tai negali buti brokas toks ryškus. Lauksime update su kitu testuku ;)
Snaigėx parašė:
Kaip idomiai, ryt su livsane pabandykit, arba cc, tie tikrai nemelavo dar.
Antram nieko nematau
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai