Pykčiūrna8 parašė:
Nu jei tada vyko ovuliacija galėjot. Be ovuliacijos gi nepastosi
Ne tai ir taip aišku , pas mane ciklas trumpokas bet vistiek turbut reikia laukti tik kito menesio menesiniu? Kad pasidaryt testa
Pykčiūrna8 parašė:
Nu jei tada vyko ovuliacija galėjot. Be ovuliacijos gi nepastosi
Ne tai ir taip aišku , pas mane ciklas trumpokas bet vistiek turbut reikia laukti tik kito menesio menesiniu? Kad pasidaryt testa
Naivuole parašė:
A😅 o aš ryte darydavau😅
Man visada tiksliausiai ov testai rodydavo butent ryte su antruoju slapimu 🙂 Bet artejant ov kartodavau ir vakare tik 2-3h iki testavimo negerdavau skysciu.
fatalisima parašė:
Man taip pat 5 CD šiandien, kaip tik 1 CD susirgau ir baisia sloga, tai visą savaite pusiau paslika gulėjau 😀
Aš geriu kaip ir kiekvieną šaltąjį sezoną: žuvų taukus ir vit d. Nu ir db dar folatą
Galatėja parašė:
Pregnacare menesio kursa nusipirkau papildomai geriu dar D ir ir omega
Tuos nėščiųjų vitaminus galima ir planuojant gerti?
Agnyte_123 parašė:
Sveikos merginos. Iki šiol buvau stebėtoja ir labai norėjau trečio lėliuko. Šiandien m diena, pasidariau testą ir likau nustebinta![]()
Sveikinimai didžiausi❤️
Sveikos merginos, labai džiugu matyti tuos teigiamus❤️ as su tokiu keistu klausimeliu ar ka nors yra apgaves facelle? ... nes šiandien kaip ir 
Puke22 parašė:
Sveikos merginos, labai džiugu matyti tuos teigiamus❤️ as su tokiu keistu klausimeliu ar ka nors yra apgaves facelle? ... nes šiandien kaip ir mm turėjo parsibelsti…
Manau kad galite dziaugtis
nes tikrai matosi bet siulyciau dar ryt ryte pakartoti ir kelias ateinancias dienas ryskejimui pastebeti ;)
s890507s parašė:
Manau kad galite dziaugtisnes tikrai matosi bet siulyciau dar ryt ryte pakartoti ir kelias ateinancias dienas ryskejimui pastebeti ;)
O gal galite rekomenduoti kita, noreciau gal pakartoti su kitos firmos...😰🤗 jei visa tai tikra ir tiesa tai tada geriausia dovana...❤️
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai