Mildaiene parašė:
Labas rytas 🤗
Kelinta ciklo diena? Ir kada buvo praeitos mm? Sudurniavo panašu ir dabar ov vyks
Mildaiene parašė:
Labas rytas 🤗
Kelinta ciklo diena? Ir kada buvo praeitos mm? Sudurniavo panašu ir dabar ov vyks
Adagioo parašė:
Labai pritariuman išvis įdomu, o kam tuos ov testus daryti?
juk jei planuoji leliuką, tai nesisaugai ir tiek. Ar tada ten kažkaip derinti reikia kad kažkiek …
Na as niekada nesekdavau ovuliacijos, darydavome tik tuomet, kai norime. Bet zinokit, kai jau metus neina pastoti, pradedi atidziau stebeti kaip veikia tavo kunas, kada is tikruju vyksta ovuliacija, bandai pasiderinti bandymus tuomet, kada yra pikas 😊 nes seniau net nebuciau sugalvojusi stebeti ov, bet dabar pasidarius pamaciau, kad ov man visai ne tomis dienomis vyksta, kaip visuomet galvojau, tai biski uzveda ant kelio tas stebejimas 😊😊
Marche parašė:
Praitos mėnesinės buvo lapkričio 7-11d.
Ovuliacija pagauta lapkričio 19d.
Pagal viską gruodžio 5-6d. Turėjo prasidėti
Mildaiene parašė:
Praitos mėnesinės buvo lapkričio 7-11d.
Ovuliacija pagauta lapkričio 19d.
Su tokiu ilgu, neaiškiu ciklu tai jau reiktų pas gine pasižiūrėt. 😊
Reina09 parašė:
Atrodo kad čia brokas , nes labai jau per vidurį tas brūkšnelis.
aha man irgi pasirode kad ten labai per viduri bruksnelis
Adagioo parašė:
Labai pritariuman išvis įdomu, o kam tuos ov testus daryti?
juk jei planuoji leliuką, tai nesisaugai ir tiek. Ar tada ten kažkaip derinti reikia kad kažkiek …
tai faktas kada nori tada myliesi ,nera kazkokio grafiko, o jo ir nereikia manau
jei myliesi kas dvi dienas tai ov tikrai nepraleidi o ar uzkimba ar ne tai cia jau kiekvienai skirtingai
man jau atsibodo tuos testus ov darytis kazkaip pagauni ov ir pyst pries pat menesines vel ov vyksta
jei ne gine tai taip ir galvociau ko cia menesines neprasideda nes snd jau antra diena veluoja bet matomai bus nusikelusi gel antros ov pries pat mm
Marche parašė:
Su tokiu ilgu, neaiškiu ciklu tai jau reiktų pas gine pasižiūrėt. 😊
Tai šiaip man visada kaip laikrodukas 28-29d. ciklo. Ir prasideda naujas mėnuo. Mėnesinės 4-5d. Nes skaičiuoju, kai pirmą dieną pradeda truputį teplioti, tai priskaičiuoju ir tą dieną. Ovuliacija 13-14d. Kiek užgaudau ir pagal išskyras matau.
Todėl dabar numatomos buvo 5-6d.
Gal testukai blogi, važiuosiu pirkti geresnių. Ploblemų jokių nėra. Planuojam jau 3 mėnuo. Gal iš streso pasislinko, nors du praitus mėnesius viskas gerai buvo, per juos galvojau apie vaikutį. Šį ciklą praktiškai negalvojau ir pasidariau testuką tik vėluojant 1d. Per anksti nebandžiau...
TheVi parašė:
Nieko nesidariau, tiesiog palei kalendorių žinodavau dienas. O mylėtis.. na kaip palei poreikį. Man užeidavo bangom. Buvom labai stipriai abu susijaudinę ir net neg…
labai labai del jusu dziaugiuosi
man irgi buvo preiti 5 nestumai is pirmo karto bet deje nesekmingai vis 9 sav persileidimas ivykdavo , tai tikiuos jei dbr kada uzkibs tai jau iki pat gimimo ir laikysis
Mildaiene parašė:
Tai šiaip man visada kaip laikrodukas 28-29d. ciklo. Ir prasideda naujas mėnuo. Mėnesinės 4-5d. Nes skaičiuoju, kai pirmą dieną pradeda truputį teplioti, tai priska…
Plius likus savaitei iki mėnesinių man būna jautri krūtinė, pilvo apačią raižo, būna spuogų. Dabar visiškai nebuvo tokių požymių..
Mildaiene parašė:
Įkėliau į programėlę, tai rodo, kad dabar pikas 😄
iki piko sakyciau truputeli dar truksta bet maciau kad yra testu kur labai ryskios juosteles nepadaro per pika
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai