Auksele233 parašė:
Kai laukiausi pilvukas nemazas buvo bet maudžiaus, aišku ir zmoniu demesio sulaukdavau 😁😁
Aciu
Auksele233 parašė:
Kai laukiausi pilvukas nemazas buvo bet maudžiaus, aišku ir zmoniu demesio sulaukdavau 😁😁
Aciu
Ar tos kurios sekate savo ov su testais,ar kiekvieną ciklą pastebite jog turite kiaušinio baltymo išskyrų? Nes pvz aš per tiek laiko kiek stebiu,gal tik 1karta tokį dalyką pastebėjau. O visada, šiaip tiesiog kreminės konsistencijos arba truputi šlapesnės ir tiek🤔. Ar tos kiaušinio baltymo išskyros būtinos kokybiškai ov ir ar tai kažkoks rodiklis vykstantančiai ovuliacijai? Įdomi kitų patirtis.
sielos veidrodis parašė:
Ar tos kurios sekate savo ov su testais,ar kiekvieną ciklą pastebite jog turite kiaušinio baltymo išskyrų? Nes pvz aš per tiek laiko kiek stebiu,gal tik 1karta tokį…
Kiaušinio baltymo išskyrų nebuvimas tikrai nėra indikacija suprasti, ar kokybiška ov, ar ne. Kartais jų daug būna viduje, o išoriškai nesimato. Galima pasidaryti 7dpo progesteroną ir bus aišku, ar kokybiška ov vyksta ☺️
Puke22 parašė:
Sveikos, gal galite priminti kokius tyrimus reikia pasidaryti ciklo pradzioje( tth lh ir tt.)?
Hormoniniai tyrimai ciklo 3–5 dienomis:
✔ FSH (folikulus stimuliuojantis hormonas)
✔ LH (liuteinizuojantis hormonas)
✔ Estradiolis (E2)
✔ AMH (anti-Müllerio hormonas)
✔ Prolaktinas (PRL)
✔ TSH (skydliaukę stimuliuojantis hormonas)
✔ FT4, FT3 (laisvieji skydliaukės hormonai)
✔ Anti-TPO, Anti-TG (skydliaukės autoantikūnai)
✔ DHEA-S (dehidroepiandrosterono sulfatas)
✔ Testosteronas (bendras ir laisvas)
✔ SHBG (lytinį hormonus surišantis globulinas)
Pagal indikacijas tikslingiausia:
🔹 Jei įtariamas PCOS → LH/FSH santykis, AMH, testosteronas, DHEA-S
🔹 Jei įtariama skydliaukės disfunkcija → TSH, FT4, FT3, Anti-TPO, Anti-TG
🔹 Jei buvo persileidimų → FSH, LH, AMH, prolaktinas, TSH, skydliaukės tyrimai
(Tyrimai atliekami ryte, nevalgius.)
Neilgam parašė:
O kaip Liaudianskaitė kažkurioje temoje čia mačiau rekomendavo, gal esat buvusi ar girdėjusi ką? Mačiau pas ją greičiausiai galėčiau patekti.
Ne, tokios deja nezinau 🙈
barbytukas parašė:
Kiaušinio baltymo išskyrų nebuvimas tikrai nėra indikacija suprasti, ar kokybiška ov, ar ne. Kartais jų daug būna viduje, o išoriškai nesimato. Galima pasidaryti 7d…
Kažkada dariau prie skokius 3men šį tyrimą,atrodo buvo 9dpo ir tada skaičiai buvo 29🤔 atrodo mažai,bet gal todėl kad jau per vėlu buvo ji atlikti🫣
Sveikos, paskutinės mėnesinės buvo sausio 25-30 dienomis ir prasidėjo antrasis ciklas po to, kai nutraukiau kt, kurias vartojau 5 metus. Pirmasis ciklas truko 34 dienas, tai programėlė rodė, kad ovuliacija tikėtina vasario 10d, pagal mano skaičiavimus turėjo būti vakar, tikintis, kad ciklas taip pat truks 34 dienas, bet ovuliacijos testai tomis ir tarpinėmis dienomis buvo neigiami. Bet vasario 7-8 dienomis tepliojo rudomis išskyromis/krauju, o šiandien visą dieną tempia pilvo apačią, skauda nugaros apačią, dažnai vaikštau šlapintis. Ar gali būti, kad rudas tepliojimas 7-8 dieną buvo ovuliacija, o šiandien reiškiasi implantacijos požymiai? Su vyru mylėjomės 2, 5, 9 ir ir 12 dienomis.
Kotryna_ parašė:
Valio, gadinsim testus kartu! 😁 o dabar kantrybės skaičiuojant DPO... man, panašu, vakar ir buvo 🥰
Taip, gadinsim. Man labai idomiai jau antras ciklas. Ryte pagaunu pika. Apie pietus jau blanksta. Vakare irgi. Kita diena is ryto vel pikas 🫣 galvoju gal dviguba ov vyksta pas mane 🫣 gal kam nors taip buna?pas mane gimineje yra dvyniu. Turiu dvyniu susilaukimo tikimybe 🫣 žinoma, apie tai negalvoju, nes kol kas ir to vieno niekaip nepavyksta susilaukti. Dvieju net neisivaizduoju 🤭 Net sunku isivaizduoti 😄
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai