Džeizė parašė:
tai vadinasi, kad Jus nescia
Bet kažkaip neramina kodėl raudonas šauktukas yra prie hcg atsakymo...
Džeizė parašė:
tai vadinasi, kad Jus nescia
jbeleviciute parašė:
Nes viršija normas
jbeleviciute parašė:
Nes virisijat norma maziau uz 2 visa kas virdija sauktukas, tuo labiau jei nepazymeta Jusu mm data antejoj 🙂
jbeleviciute parašė:
nes normali norma virsyta, del to ir sauktukas. litur deda pliusiukus, kai kur zvaigzdutes. Nesuprantu kas negerai? sveikinimai beje 🌷
Svajotoja44 parašė:
Tai gal planuojančios apie planavima ir nori diskutuoti su planuojančiom? Kitas užsipuolat bet pati sėdit čia pat. Gal kitom irgi skaudu matyti kad besilaukianti k…
O tai taos kurios pasisako čia kad ir pastojo jau, gal,irgi negali būti,ir pasisakyti? Ar nepagalavojot, kad tos kurios pastojo turi galbūt daug vertingos informacijos ir patirties? Nes juk ne visoms išeina,iš pirmo karto?
Nieko,aš neužsipuoliau. Aš išgirdau kitų narių nuomonę, ir pasakiau, kad ne ši grupė kalbėti apie nėštumą. Nes ten pilna like pridėta buvo prie tokios nuomonės, kur rašė kita narė.Ir niekas nevarė iš grupės, nes laukiamės.
Džeizė parašė:
O tai taos kurios pasisako čia kad ir pastojo jau, gal,irgi negali būti,ir pasisakyti? Ar nepagalavojot, kad tos kurios pastojo turi galbūt daug vertingos informaci…
Na man mažu mažiausiai keista kad pastoja ir dar ale patarimus dalina planiuku grupei. Na gal kitoms ir neužkliuva bet aš su pirma kai pastojau tai nieko nekomentavau nes žinojau kaip kitom nefaina gali būt
Myrkt parašė:
Sveikus merginos, koks keistas jausmas po 10m grįšti tarp pulvelius auginančių 🌸🤗 Ar aš nerandu ar dar nėra 2025m balandinukų grupės?
Labas. As irgi neradau dar. Gal dar nera
Zuika175 parašė:
Labas. As irgi neradau dar. Gal dar nera
Sveikos, yra balandinuku grupe😊