inga273 parašė:
Nesivysto mano mažiukas, merginos 😭
Didžiausia užuojauta🙏 kaip sužinojai?
inga273 parašė:
inga273 parašė:
Uzjauciu,as balandi tai patyriau.Stiprybes.Leiskit isjausti sau visus jausmus,gedejima,susitaikyma...Zinoma kol neivyjo persileidimas is vis sokas ir suvokimo dar nebus.Stiprybes
Mūza 28 parašė:
Planinis vizitas vaisiaus stebėjimui, nes hcg lėtai kilo, 6 savaitę matė plakant širdelę
MiegaIiuke parašė:
Uzjauciu,as balandi tai patyriau.Stiprybes.Leiskit isjausti sau visus jausmus,gedejima,susitaikyma...Zinoma kol neivyjo persileidimas is vis sokas ir suvokimo dar n…
Labai liūdna, ačiū dievui kad turiu vieną mergytę tai neleidžia būti vienai, prablasko. Dabar laukiu kol prasidės, tai ir savijauta fizinė nei emocinė ne kas...
inga273 parašė:
Planinis vizitas vaisiaus stebėjimui, nes hcg lėtai kilo, 6 savaitę matė plakant širdelę
O tai kiek dbr turėjo būt laiko? Jeigu jums kėlė rugsėjo 5 tai turėjo būt 9 savaitės mždg
inga273 parašė:
Labai užjaučiu
Mūza 28 parašė:
O tai kiek dbr turėjo būt laiko? Jeigu jums kėlė rugsėjo 5 tai turėjo būt 9 savaitės mždg
8 savaitės ir kelios dienos. Sakė atitinka savaites, todėl širdelė sustot galėjo savaitgalį arba net ryte
inga273 parašė:
8 savaitės ir kelios dienos. Sakė atitinka savaites, todėl širdelė sustot galėjo savaitgalį arba net ryte
Labai užjaučiu ir turbūt nko nejautė?
Mūza 28 parašė:
Labai užjaučiu ir turbūt nko nejautė?
Tik tiek kad hcg lėtai kilo, o savijauta kaip ir visoms pykinimas... Bet tikrai nesitikėjau tokios pabaigos 😪
inga273 parašė:
Tik tiek kad hcg lėtai kilo, o savijauta kaip ir visoms pykinimas... Bet tikrai nesitikėjau tokios pabaigos 😪
Gal hcg lėčiau kilo,nes silpnesnis leliukas buvo.. kiek echo apžiurų buvo?
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai