stricka parašė:
Man hcg tik 14 gruodžio. Tai dar ilgai laukti![]()
Nieko, laikas greit praeis, net nepastebėsite 🙈
stricka parašė:
Man hcg tik 14 gruodžio. Tai dar ilgai laukti![]()
liute94 parašė:
Tikiuosi nes graužia nervukai normaliai.
liute94 parašė:
Šiandien 7dpį. Ovitrel gali būti ar čia jau vaiduokliauja? 🙈
Man po 5d ir jau rode ir kas diena ryskyjo.Yra teorija,kad nuo vaistu gali rodyt,bet manau jau galit tylei dziaugtis.
liute94 parašė:
Šiandien 7dpį. Ovitrel gali būti ar čia jau vaiduokliauja? 🙈
Manau jau vaiduokliukas 🤩
stricka parašė:
Tikiuosi nes graužia nervukai normaliai.
Oi kaip suprantama...bet jau galit pradet vaiduokliukus tuoj gaudyti 🤩
Vilmusė parašė:
Oi kaip suprantama...bet jau galit pradet vaiduokliukus tuoj gaudyti 🤩
Jau testų iš gandrolabs prisisakiau 🤣
Sveikos, ar skauda kai daro? transvaginaline punkcija(per makštį punktuojant moters kiaušides specialia adata) ir po to embrionų perkelimas į gimdą, naudojant specialų minkštą vienkartinį kateterį, ar skauda??nes po kiaušidžių pratekamumo tyrimo jau visko bijau, nes silpta pasidarė alpti pradėjau🙄🤷😮💨🥲
Angels22 parašė:
Sveikos, ar skauda kai daro? transvaginaline punkcija(per makštį punktuojant moters kiaušides specialia adata) ir po to embrionų perkelimas į gimdą, naudojant spec…
punkcija bus narkozeje, tai jus nieko nejausite, saldziai pamiegosite ir viskas, po punkcijos gali paskaudeti pilvo apacia, panasiai, kaip pries/per mm, jei netyciom butu hyperstimuliacija, tada pilvukas butu labiau pasiputes.
o ikelimas tai zinokite vyksta su pilna pusle slapimo, tai pats nemaloniausias dalykas, kol ikelia buna sketiklio istatymas ir tas pusles pilnumas, o kai perkelia embriona, net nesijaucia, poto irgi jokiu skausmu, tik begimas i wc ir poto ramiai vaziuojat namo ar i MC donalds valgyt bulvyciu
rutuska parašė:
punkcija bus narkozeje, tai jus nieko nejausite, saldziai pamiegosite ir viskas, po punkcijos gali paskaudeti pilvo apacia, panasiai, kaip pries/per mm, jei netycio…
Ačiū, gerai sužinoti kaip kas vyksta, nes nežine veda išproto
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai