Believer parašė:
5d, jie tik ir kelia 1 blastuka 5 dienų 🙂
Ačiū už grazius palinkejimus 🙏❤️
Tai išpunktavo ir iš kart po 5d įkėlė ? Čia gerai supratau?
Believer parašė:
5d, jie tik ir kelia 1 blastuka 5 dienų 🙂
Ačiū už grazius palinkejimus 🙏❤️
Morena parašė:
🤍 tikekimes apsigyvens🥰
O tai kelia tik viena karta? Nes kiek skaiciau santariskese kelia 3d ir 5d ?😊
🙏🥰
Tai jie kelia tik 1 k.
MiegaIiuke parašė:
Taip 🙂 dažniausiai ir kelia tam pačiame cikle jei viskas gerai. Jei kažkas ne taip turbūt nekelia iškart. Man ir buvo rizika ar kels ar ne dėl kiaušintakio, bet kadangi nebemate gydytoja to susikaupusio skysčio tai ir kėlė, nes visi kiti tyrimai mano geri.. 🙂
Believer parašė:
🙏🥰
Tai jie kelia tik 1 k.
O kazin kodel tik viena kelia? Gal ka sake?🙄
.Believer parašė:
🙏🥰
Tai jie kelia tik 1 k.
Morena parašė:
O kazin kodel tik viena kelia? Gal ka sake?🙄
Na turbūt jų tokia politika norint išvengti daugiavaisio nėštumo, kuris dažniausiai būna rizikingas..
MiegaIiuke parašė:
.
Ačiū nuraminti,aš jau antradienį poros eisiu,tikiuosi gausiu jau receptą gruodį da…
Po poros konsultacijos jums abiems padarys tyrimus ta pačią dieną, tie atsakymai užtruks 3-4 sav, ir jeigu viskas gerai tik tada paskirs laiką stimuliacijoms nuo jūsų ciklo pradzios. Plius dar jums reikės pagal ciklą atlikti hormonų tyrimus 3-5cd, kuri dabar jūsų ciklo diena? Kai mes ėjome į poros konsultacija aš jau nusinesiau pati pasidarius hormonų tyrimus kad man ten nereiktų daugiau derintis.
Ai dar vyrui tikrai paskirs laiką spermogramai.
Believer parašė:
Na turbūt jų tokia politika norint išvengti daugiavaisio nėštumo, kuris dažniausiai būna rizikingas..
As nuo gegužės lankausi man jau harmonus tyrė ,darė ir kiaušintakių nepraeinamumą.Vyro mes atsinesem.tyrimus paskutinis buvo poros mėn.Dar jau su tais kodais kur jie liepė naujus siuntimus pasiimti.Tai jai dar ims kraują...
Tai man dar kaip tik ciklas 3d mūsų talonas bus 8 ciklo dieną,tai jai ir kraują ims man kitas ciklas gruodžio 9d tad tikiuosi tikrai jau tuo ciklu sustartuoti🙈
MiegaIiuke parašė:
As nuo gegužės lankausi man jau harmonus tyrė ,darė ir kiaušintakių nepraeinamumą.Vyro mes atsinesem.tyrimus paskutinis buvo poros mėn.Dar jau su tais kodais kur ji…
Tai žinokit jums visus tyrimus ims per naują. Jeigu turite galimybę rytoj nuvykite į labaratorija ir pasidarykite LH, FSH ir Estradiolio tyrimus jei jums bus 4 ciklo dieną, nusinesite į konsultaciją sutaupysite laiko, nes tada jums šiuos tyrimus turėtų paimti kito ciklo pradžioje. Nors aišku su kitu ciklu netikiu kad jūs pradėsite. Vyrui taip pat darys spermograma be jokių kalbų. Kas buvo pradžioje nebetinka dabar, viskas bus iš naujo 🙂
Mes buvome poros konsultacijoje kai man buvo 16cd. Rugsėjo 14d. Stimuliacijas pradėjom su dar sekančiu ciklu spalio 25d. Tai praėjo pusantro kažkur mėnesio, bet čia kai visi tyrimai būna geri ir nėra ką daugiau koreguoti..
vesela parašė:
Kurią ciklo dieną geriausia eiti pirmą kartą kad tuo pačiu tyrimus galetų atlikti? Ir kokius tyrimus jau galima pasidaryti tarkim poliklinkoj kol lauksiu vizito? :)…
Ciklo pradžioj, tada galės imti ir hormoninius tyrimus, o poliklinikoj nelabai ką padarysit, nes pagrindiniai tyrimai - hormonai, infekciniai zymenis yra mokami
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai