2015.03.30 10:26 (prieš 11 m.)
Buvom už, tiek aš tiek vyras ir jokių kitų minčių nebuvo iki tam tikro laiko. Vaikutis skiepytas iki 1m., paskutinis skiepas buvo gal 8-9 mėn.(mūsų vėlavo skiepai). Kai važiuodavau skiepyt sūnelio mane mane kažkas neramindavo, kol vieną dieną prisėdau ir rimtai pradėjau domėtis skiepais. Pasakysiu tiek, buvau visiška višta, kai net nežinau nuo ko mano vaiką skiepija, dabar gėda ir graudu, bet taip buvo... Daug diskutavom po tiek informacijos perskaitytos ir išnagrinėtos ir galų gale skiepams pasakėm NE. Argumentų labai daug tik reikia domėtis ir mokėt sugert informaciją. Mes nusprendėm taip, kad mes labiau bijom šalutinių skiepų poveikių, nei pačių ligų nuo kurių skiepijama.. Moksliniais tyrimais įrodyta labai daug...alergijos, vėžys, autizmas ir kitos siaubą keliančios ligos...skiepai JAS sukelia... Beja, lietuviškuose puslapiuose tokios informacijos praktiškai nerasit. Siaubą kelią žiūrint ir skaitant istorijas kaip vaikai lieka invalidais ir arba apskritai numiršta.... labai gailimės, kad šią informaciją tik dabar gavome savo noru... bet.... Moterys, domėkitės ir neskleiskit erezijų... ne su viena esu diskutavusi šia tema, matosi, kad moterys net nežino kas tas skiepas ir nuo ko jis, tai yra bandos jausmas, kurį daro daugelis, taip luošindami savo vaikus....visų pirma skaitykit, domėkitės, o tada diskutuokit
tarp kitko dėl tuberkuliozės skiepo, jis visiškai neveiksmingas, šiuo metu yra kuriamas naujas, tai ir įrodo, kad iš jo naudos 0. Apie skiepus daug žinau, bet nenoriu išsiplėst