vaivalink parašė:
tai ne taip ir toli, maniskis kartais i Hovden vaziuoja
As nelabai gaudausi dar ten, negirdetas pavadinimas..
vaivalink parašė:
tai ne taip ir toli, maniskis kartais i Hovden vaziuoja
Perliukass parašė:
as per google maps paziurejau atstumus
sveikos, musu tevelis ruosiasi pirmajai ilgesniai komandiruotei kuri truks menesi, atrodo cia visai nedaug, bet mes nesam buve isiskyre ne savaitei kai atsirado leliukas. o dabar taip iskart menesiui. Ir man baugu, nezinau kaip bus, ir tetis pergyvena kad reiks maziuka palikt ir mane besilaukiancia. Papasakokit kaip jus tvarkotes kai isvaziuoja jusiskiai. ka darot kad uzsimirst. Nes man jau isivaizduoju kaip bus. Iki 5-6 val, vakaro atrodys kad jis tiesiog darbe bet kai jis negry imsiu nervintis ir tiesiog nezinosiu kur detis, nemegstu but viena...
menesiukui,dar nedaug:)musu tetukas 3men, visada isvaziuoja ir va dabar tik ant kaledu gris,pirmos 2 savaites man buna sunkiausios,kitos mano drauges lengvai islydi,bet as kazkaip jau kelinti metai be asaru neislydziu
tau isvis negalima nervintis ir jaudintis,bet puikiai suprantu kad sunku nesigraudinti,bet menesiukas cia praleks,net nepajusi,as save vis guodziu,kad ai kitos pusmeciau islydi va cia tai sunku...;)
darmazamama parašė:
sveikos, musu tevelis ruosiasi pirmajai ilgesniai komandiruotei kuri truks menesi, atrodo cia visai nedaug, bet mes nesam buve isiskyre ne savaitei kai atsirado leliukas. o dabar taip iskart menesiui. Ir man baugu, nezinau kaip bus, ir tetis pergyvena kad reiks maziuka palikt ir mane besilaukiancia. Papasakokit kaip jus tvarkotes kai isvaziuoja jusiskiai. ka darot kad uzsimirst. Nes man jau isivaizduoju kaip bus. Iki 5-6 val, vakaro atrodys kad jis tiesiog darbe bet kai jis negry imsiu nervintis ir tiesiog nezinosiu kur detis, nemegstu but viena...![]()
aš per tris metus taip ir neįpratau... kai vyras išvažiuodavo tai savaitę laiko kaip nesava būdavau... dbr tėvelis mūsų išvažiavo antradienį, bet kai yra mažylė išsiskyrimą ištverti lengviau, tiesiog nėra kada liūdėti
laikykis
kaip nėštumas einasi?
janu parašė:
aš per tris metus taip ir neįpratau... kai vyras išvažiuodavo tai savaitę laiko kaip nesava būdavau... dbr tėvelis mūsų išvažiavo antradienį, bet kai yra mažylė išsiskyrimą ištverti lengviau, tiesiog nėra kada liūdėtilaikykis
kaip nėštumas einasi?
aciu gerai, buvo cia siokiu tokiu negerumu bet viskas susitvarke, nu tikimes kad neprailgs tas laikas ir sulauksim...ir dar labiau tikimes kad daugiau po to niekur nebereiks vaziuot
Sveikutės. Jungiuosi prie jūsų grupės. Vyras jau penki metai važinėja į užsienį dirbti, nebūna po kelis mėnesius namuose ir tik mėnesiuką namie. Dabar tėtukas tik ant Kalėdų turėtų grįžti. Per tiek metų pripratau prie keliaujančio vyro, bus matyt kaip seksis mūsų mažyliukui prie to priprasti.
Radvilė Klp parašė:
Sveikutės. Jungiuosi prie jūsų grupės. Vyras jau penki metai važinėja į užsienį dirbti, nebūna po kelis mėnesius namuose ir tik mėnesiuką namie. Dabar tėtukas tik ant Kalėdų turėtų grįžti. Per tiek metų pripratau prie keliaujančio vyro, bus matyt kaip seksis mūsų mažyliukui prie to priprasti.
Na mano mažiukas nebijo tėčio, kai grįžta iki šio lei, bus matyt kai grįš per Kalėdas, kaip bus, jau bus didesnis
Bet susikambinam kikevieną dieną per skype, mato mažiuko, o jis tėtį mato
lajmutia parašė:
Na mano mažiukas nebijo tėčio, kai grįžta iki šio lei, bus matyt kai grįš per Kalėdas, kaip bus, jau bus didesnisBet susikambinam kikevieną dieną per skype, mato mažiuko, o jis tėtį mato
![]()
Pas mus dažnai problema su susiskambinimu per skype ir juo labiau su video
visi po darbų kai prisėda bendradarbiai vyro, tai ir interneto ryšys ne koks. Tad prabanga dažniausiai būna pakalbėti
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai