Wikne parašė:
Dekuisonus tepiau trim spalvom,principas kaip cia tik as kremus i konditerinius maiselius susikreciau ir tepiau ant torto padrikai,o poto su mentele islygina…
ačiū
Wikne parašė:
Dekuisonus tepiau trim spalvom,principas kaip cia tik as kremus i konditerinius maiselius susikreciau ir tepiau ant torto padrikai,o poto su mentele islygina…
ačiū
Mesdu parašė:
Cia tik man vienai su paciu naminiais kiausiniais iskepa tobulas biskvitas,o su pirktiniais siaip sau toks😀 Kazkokios ne tokios vistos matyt🙈🤷🏻♀️
Skiriasi ir dar kaip! Seniai jau šitą pastebėjau.
Mesdu parašė:
Cia tik man vienai su paciu naminiais kiausiniais iskepa tobulas biskvitas,o su pirktiniais siaip sau toks😀 Kazkokios ne tokios vistos matyt🙈🤷🏻♀️
Jo skiriasi ir man, ir susiplaka labai gerai ir beze puikiai gaunasi su naminiais, o su pirktiniais net bijau jau daryt beze nes ne visad pavyksta
Viletux parašė:
Pabusiu nepopuliari, bet parduotuveje perku laisvai laikomu vistu kiausus (kitokioms laikymo salygoms nepritariu ir pirkdama neskatinu) ir tikrai jokio skirtumo ne…
Kadangi tik is tevu ukio visad imam kiausukus pasirodysiu atsilikus,net nebuvau girdejus pvz apie laisvai laikomu vistu kiausinius🤭🙂 Reiks kada atkreipti demesi,paciai idomu pasidare😊🌹
Sima N. parašė:
Vaizdas iš šaldytuvo. Bijau kilnot be reikalo.😳
Užsidaro šaldytuvo durelės?
Sima N. parašė:
Vaizdas iš šaldytuvo. Bijau kilnot be reikalo.😳
Vau. Super labai elegantiskas
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai