Bar.bar parašė:
aš planuoju čia20d. kaina rodo 741 eur
O kodel 20 dienu? Jums is karto ikelima darys?
Bar.bar parašė:
aš planuoju čia20d. kaina rodo 741 eur
sirdute37 parašė:
Na aš pokolkas žiurineju max laika
ir apytikslias kainas, pokolkas dar bilietu neturiu, planuojame važiuoti gegužes men
Ocean Ni parašė:
Sveikos,
Susidūrėm. Man neatrodo labai dramatiški tie rezultatai. Mūsų buvo blogesni ir niekas didelės dramos nedarė. Bet aišku ir pastoti mums dar nepavyko
Pas F DNR fragmentacijų rezultatai buvo tragiški, po papildų vartojimo, sugrįžus prie reguliaraus sporto ir pakartojus tyrimą TR (taikant kažkokią tikslesnę metodiką) paaiškėjo, kad rezultatas pasiekė normą.
Dėl metodikų:
Vienas variantas yra TESE, kai spermą surenka viduje chirurginiu būdu, nes manoma, kad pažeidimai atsiranda jai keliaujant natūraliais takais į išorę. Čia taip labai buitiškai kalbant.
O jei sperma surenkama įprastu būdu, tai tada jau kiek suprantu 100 proc. patikimo būdo nėra ir nežinau, kaip tos skirtingos metodikos vadinasi, kuo skiriasi ICSI, PICSI ir šmiksi ;) Bet čia esmė ta, kad spermiukus daug kartų padidina ir vizualiai išrenka geriausią. Kiek tai patikima, nežinau.
Aš čia taip labai buitiškai aiškinu. Gal merginos mane papildys.
Sunda parašė:
Susidūrėm. Man neatrodo labai dramatiški tie rezultatai. Mūsų buvo blogesni ir niekas didelės dramos nedarė. Bet aišku ir pastoti mums dar nepavyko![]()
As, maniau, kad Tesa, Micro Tesa daroma tada, kada Sp nera 🤔
O Sp atrenka-Pisci, Imsi metodu
Sunda parašė:
Susidūrėm. Man neatrodo labai dramatiški tie rezultatai. Mūsų buvo blogesni ir niekas didelės dramos nedarė. Bet aišku ir pastoti mums dar nepavyko![]()
Dėkui labai už atsakymą.
SunMoon parašė:
As, maniau, kad Tesa, Micro Tesa daroma tada, kada Sp nera 🤔
O Sp atrenka-Pisci, Imsi metodu
Taip turėtų būti
Tik va gydytojas, kuris gyvena iš Tesa, mums rekomendavo Tesa. Kiti gydytojai sakė, kad užtenka Imsi/Icsi. Tai reikia labai aiškiai suprasti, kad į pinigą orientuotos klinikos visada rekomenduos Tesa.
sirdute37 parašė:
Klausimas del viesbuciu? Vakar ziurinejau kur galeciau apsisistoti, tokiu kainu kaip pirmame suo forumo puslapi nera. Pigiausiai berods buvau radus 68€ uz nakti, t…
Mes buvom Semsan...... Lb arti klinikos jis lb patogu :)) ir lygonine šalia.
Sunda parašė:
Merginos, pasidalinkit, kada po IVF ateina mėnesinės (laiku, anksčiau, vėliau)? Kai įkėlimo nedaro ir ciklas reguliarus.
Man kai per IVF nedarė įkėlimo, tas ciklas truko tik 17CD, niekada gyvenime nesu turėjusi tokio trumpo, dažniausiai būna 30-36CD.
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai