gugisorama parašė:
Pas kokia daktare gimdėte ?
Sapoliene, jauna, kantri, maloni, ruperstinga. Nenoreciau ant Daubario patekti. Man tik idomu kaip su epidura Utn, ar kuri gavote?
gugisorama parašė:
Pas kokia daktare gimdėte ?
Sapoliene, jauna, kantri, maloni, ruperstinga. Nenoreciau ant Daubario patekti. Man tik idomu kaip su epidura Utn, ar kuri gavote?
agua.girl parašė:
Mane irgi domintu epidura? Ar lengvai ja duoda?
sveikos, aš iš Vilniaus, tačiau, iš patirties pirmą kartą gimdysiančioms patariu - būkite atkaklios prašydamos epidūrinės nejautros ir žinokite paprastą dalyką, tai JŪSŲ TEISĘ. Nes daugelis medikų labiau už natūralų gimdymą be nejautros...
Doommetal parašė:
sveikos, aš iš Vilniaus, tačiau, iš patirties pirmą kartą gimdysiančioms patariu - būkite atkaklios prašydamos epidūrinės nejautros ir žinokite paprastą dalyką, tai…
VGN galiausiai pasirinkau, bijodama, kad Utenoj epidūros laiku negausiu
o ten yra labai už epidūra ir nevaidint kankinių, kas išrasta tuo naudotis, kad gimdymas būtų su gera nuotaika pabaigoje
aišku yra ištvermingų moterų be ir lenkiu galvą tokioms, kurios lengvai skausmus ilgus pernešė ir prisimena teigiamai gimdymus
Doommetal parašė:
sveikos, aš iš Vilniaus, tačiau, iš patirties pirmą kartą gimdysiančioms patariu - būkite atkaklios prašydamos epidūrinės nejautros ir žinokite paprastą dalyką, tai…
Tai va tas ir blogiausia, kad kai pirmas gimdymas, neissivaizduoji kaip ten kas vyksta, koks skausmas ir pan. Lengvas nestumas, noreciau
Doommetal parašė:
Tai va tas ir blogiausia, kai pirmas gimdymas, nezinai kaip ir ko laukti, koks skausmas ir pan. Nezinai ko tiketis. Noreciau lengvo gimdymo. Niekur jau nebedingsiu, ateis ta diena ir pamatysiu viska 😓
agua.girl parašė:
Tai va tas ir blogiausia, kai pirmas gimdymas, nezinai kaip ir ko laukti, koks skausmas ir pan. Nezinai ko tiketis. Noreciau lengvo gimdymo. Niekur jau nebedingsiu,…
Tikėtina kad lengvas tas jūsų gimdymas bus. Bet jei jausit kad norit dar lengviau, reikalaukit epidūro. Viskas bus ok ;)
11 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai