lauruschka parašė:
Su Naujais! Galbut zinote ar gimdymo skyriuje yra tik viena mokama palata?
Beje, busimos mamytes paskaitykite nauja info apie dovanojamus kraitelius gimus va…
Tik viena ☺️
lauruschka parašė:
Su Naujais! Galbut zinote ar gimdymo skyriuje yra tik viena mokama palata?
Beje, busimos mamytes paskaitykite nauja info apie dovanojamus kraitelius gimus va…
Tik viena ☺️
raskaester parašė:
Gal kuri žinote kokie ginekologai budi gimdymo skyriuje? 🙂
Žinau tik kad Šapolienė išeina atostogų,bet tiksliai nežinau nuo kurios dienos
raskaester parašė:
Gal kuri žinote kokie ginekologai budi gimdymo skyriuje? 🙂
Parasykite mamyciu turgelyje fb puslapyje, as kazkada rasiau anonimiskai tai ikele viena mergina grafika. Bet taip tai sunku gauti, nes jo neskelbia o ir paskambinus i skubios pagalbos skyriu neteikia info kas budi😩
Luna.lunyte parašė:
Lauruschka gal pavyko sužinoti kur rytoj tie avent kursai bus 😊?
Skambinausi siandien tai mano akusere liepe laukti prie jos kabineto, sake ir daugiau merginu ten lauks, tai manau kad nereiktu jums klaidzioti irgi ateikite ten ir nuves😉😉
lauruschka parašė:
Skambinausi siandien tai mano akusere liepe laukti prie jos kabineto, sake ir daugiau merginu ten lauks, tai manau kad nereiktu jums klaidzioti irgi ateikite ten ir…
Ačiū, bandysiu ryt tada ateit prie kabineto 😊
lauruschka parašė:
Parasykite mamyciu turgelyje fb puslapyje, as kazkada rasiau anonimiskai tai ikele viena mergina grafika. Bet taip tai sunku gauti, nes jo neskelbia o ir paskambinu…
Jo jau grafikas labai didelė paslaptis, net gimdymo skyriuje nepasako ☹
raskaester parašė:
Jo jau grafikas labai didelė paslaptis, net gimdymo skyriuje nepasako ☹
Nu man kazkaip keista, kodel tas ju grafikas taip slepiamas... Jei yra dirbanciu pazystamu ligoninei tai galima suzinoti, bet jei ne tai niekur jokios info ir nerasi😣ir man paciai aktualu, bet va niekur negaunu
lauruschka parašė:
Nu man kazkaip keista, kodel tas ju grafikas taip slepiamas... Jei yra dirbanciu pazystamu ligoninei tai galima suzinoti, bet jei ne tai niekur jokios info ir neras…
Į fb nenoriu rašyti, atsiras paskui visokių su interpretacijom vietoj atsakymo 😁 tikiuosi ant normalaus pateksim 🙂
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai