Moonn parašė:
Sveikos, kokie atsiliepimai apie ortopedą Naumkiną? Dėl vaiko problemų. Ar yra geresnių už jį Utenoje?
Labas, mes buvom, nesu nusivylusi. Apžiūrėjo, pakonsultavo. Skyrė gydymą.
Moonn parašė:
Sveikos, kokie atsiliepimai apie ortopedą Naumkiną? Dėl vaiko problemų. Ar yra geresnių už jį Utenoje?
Labas, mes buvom, nesu nusivylusi. Apžiūrėjo, pakonsultavo. Skyrė gydymą.
Tairoske parašė:
Sveikos. O kokie šiuo metu poliklinikoje dirba ginekologai. Pas ką eiti ar geriau privačiai eiti pasitikrinti?
Tairoske parašė:
Sveikos. O kokie šiuo metu poliklinikoje dirba ginekologai. Pas ką eiti ar geriau privačiai eiti pasitikrinti?
Aš pas akušere kavoliukiene lankausi tai super. O šiaip kolisnekoviene ir stonys man rodos
Ligita20 parašė:
Aš pas akušere kavoliukiene lankausi tai super. O šiaip kolisnekoviene ir stonys man rodos
As ir pas Kavoliukienę, tik jei dėl nėštumo niekad ekoskopu nežiurėjo.. O Stonys ir Kalesnikovienė kiek žinau žiūri
dkristina parašė:
Ir Kaviliukienė tik akušerė o Stonys ir Kalesnikovienė ginekologai
Bet jei norit siunčia patikrinimui
Sveikos. As ne is utenos bet domiuosi apie gimdyma utenoje. Ar neuzdarytas siuo laikotarpiu gimdymo skyrius? Kaip priežiūra? Personalas? Kokios rekomendacijos? Kazkaip apie utena nieko nesu girdejus..
Man arciausiai panevezys bet ten tikrqi nenoriu, siauliuose irgi nemazai atsiliepimu nekokiu.. Tad dar vienas taskas tai utena. Ka galetumet papasakot
bus labai aciu uz betkokia info.
skorpione parašė:
Sveikos. As ne is utenos bet domiuosi apie gimdyma utenoje. Ar neuzdarytas siuo laikotarpiu gimdymo skyrius? Kaip priežiūra? Personalas? Kokios rekomendacijos? Kazk…
Susiraskit forumo temą "gimdymas Utenos ligonineje", rasit manau info kokios ieskot
jei trumpai- manau liksit patenkinta pasirinkusi gimdyti Utenoje (pati ten gimdziau du kartus).
Sashay parašė:
Mamos, uteniskes,ar naudojates Barboros paslaugomis?kaip ten su prekiu atsiemimu ar vis dar reikia eiti i pacia parduotuve?ar dbr jau i lauka isnesa?lyg ir maciau a…
Tai visada lauke buvo galima atsiimti:)) pusę metų tik ten ir atsiimu
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai