Katunama parašė:
Gal kam buvo tokia situacija ir zinos.. esu dabar du metus vpa, antru metu kelis men vykdziau individualia veikla, gavau pajamas. Dabar tureciau iseiti i antro vaik…
Nenumus, skaiciuos antram is to DU kaip pirmam.
Katunama parašė:
Gal kam buvo tokia situacija ir zinos.. esu dabar du metus vpa, antru metu kelis men vykdziau individualia veikla, gavau pajamas. Dabar tureciau iseiti i antro vaik…
Nenumus, skaiciuos antram is to DU kaip pirmam.
Sveiki, noriu ir aš paklausti. Šiuo metu esu vpa iki sausio 30d. (antrus metus išmoka gavo tėtis). Nuo sausio 31 turėciau grįžti į darbą, bet vasario 15 vėl išeiti į NGA. Šiuo metu esu parašius prašymą atostogoms iki NGA. Ar aš gerai padariau ir nesumažės išmokos? Nes galiu dar pasiimti nemokamus 3 metus? Gal taip būtų buvę geriau, žiūrint į išmokų skaičiavimus?
Sanvika parašė:
Sveiki, noriu ir aš paklausti. Šiuo metu esu vpa iki sausio 30d. (antrus metus išmoka gavo tėtis). Nuo sausio 31 turėciau grįžti į darbą, bet vasario 15 vėl išeiti …
Gerai padaret.
Sveikos
pasimeciau ir aš, gal galėsit atsakyti.. Šiuo metu esu antrus metus VPA, ismoka perrasyta ant vyro, as galiu isidarbinti bet kokiam etatui ir nuo to nesumazetu ismoka? ir pvz senajam darbdaviui reikia pranesti apie nauja darba ar galiu tyliai sau pasibandyt dirbti nieko neinformuodama? dar puse metu VPA liko
samantux parašė:
Sveiki, antrus metus vaiko žadu perleisti ant vaiko senelio, jis dirbs toliau, aš būsiu su vaiku. bet esu girdėjusi kad galima jam pildant prašymą nurodyti mano ban…
Netiesa
samantux parašė:
Sveiki, antrus metus vaiko žadu perleisti ant vaiko senelio, jis dirbs toliau, aš būsiu su vaiku. bet esu girdėjusi kad galima jam pildant prašymą nurodyti mano ban…
Ne, nes net kai pavardė nesutampa tai neleidžia nieko patvirtint. Aš su spis taip ilgai kovojau. Sako kortelę pasikeiskit, aha sakau, skrendu į užsienį ir keičiuosi 🤣🤣
justemur parašė:
Ne, nes net kai pavardė nesutampa tai neleidžia nieko patvirtint. Aš su spis taip ilgai kovojau. Sako kortelę pasikeiskit, aha sakau, skrendu į užsienį ir keičiuosi…
O jeigu pavardė sutampa, galima?
Ingrida 1995 parašė:
O jeigu pavardė sutampa, galima?
Tai kaip gali sutapt jei jūs pvz Ona Jurgaitytė,o jūsų tėtis koks nors Petras Jurgaitis 🤷 vardai skiriasi ir viskas. Atmeta sistema. Tiksliau net pateikt neleidžia,nes nesutampa duomenys.
Aš tai tas pats asmuo buvau, asmens kodas tas pats, bet vistiek neleido nes neatitinka duomenys
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai