2016.01.18 08:22 (prieš 10 m.)
Sveikos papasakosiu as irgi savo istorija. Pas mane viskas atvirksciai. Uztikau savo vyra besiglamonejanti su kita, mes iissiskyrem ir daugiau nebendravom. Taciau po menesio suzinojau , kad laikiuosi. Susiradau ji ir jam pasakiau tai( nezinojau ka daryt daugiau) ir jiz apsidziauge , panoro taikytis na ir vel pradejom bendraut. Labai daznai skambindavo , rupinosi kaip jauciuos ir t.t Taciau budavo tokiu dienu , kad jis pareiksdavo , kad vaikas ne jo. Jau 6-7 nestumo menesi persikelem gyvent kartu. Taciau jo noras lakstyt niekur nedingo ir isdave dar nekarta..kuo toliau tuo labiau pradejom pyktis , ejo kur norejo dare ka norejo ypac paskutine nestumo savaite beveik jokio demesio, ir pati pradejau rupintis tik vaikelio laukimu. Kai pagimdziau kuri laika viskas lyg ir buvo susitvarke...taciau vel prasidejo pykciai , kabinejimaisi , net ranka buvo pakeles, susirasinejimai su kitom , girtavimai ir t.t Mano meilė jam bleso zaibisku greiciu. Nors jis kaskart atsiprasinejo , zdedavo kad taip daugiau nebus...taciau. Galiausiai buvo situacija , kad vaziavau pasibuti pas tevus savaitei , kasdien pasidkambindavom aisku bet as bendraut nlb norejau. Kai gryzau suzinokau , kad kol manes nebuvo jis pakstepo balius , bendravo su merginom ir t.t beja pragere pinginus. Bandem kazka kalbet , bet kaip vizada viskas baigiasi atsiprasymais ir zodziu nesipykim. Dar ta pacia diena jos isleke su draugu "tvarkyt reikalu " gryzo velai , apsvaiges i namus atsipe ir draugeli ir tris bambalius alaus. Ir pareiskia "ir ka tu man padarysi" Mano kantrybe baiges ir kai jis negirdejo susitariau su tevais kad mane pasiimtu. Ejo miegot , lindo buciuotis taciau as ji atstumiau jis buvo man slykstus..jos susinervino ir isbego is namu , toloau kas vyko baisu atsimint jis bande kartis..po poros dienu tevai mane issiveze. Menesi nepalaikiau jokiu rysiu su juo pasikeiciau numeri. Jis pradejo manes ieskot per mano draugus ir gimines. Galiausiai kai jam atsiloepiau jis aiskina kaip gailis kaip myli ir t.t taciau man jau neberupi ,nebetikiu as juo.