Kastute parašė:
Mes abu tau sakom ačiū![]()
Kastute parašė:
Mes abu tau sakom ačiū![]()
Su simtadieniu jus mamytes, kurios svenciant
Sventes praejo normaliai, tik tie vazinejimai jau labai vargina. Ir nezinau ar cia nuo svenciu maisto ar ir taip turejo nutikti, bet su skrandziu kazkas negerai. Negaliu sakyti, kad rugstys kyla bet kazkoks nemalonus jausmas, o labiausiai jauciu nakti. Net pagalvojau is pradziu kad sapnuoju :). Kaip ir remuo griauztu, na toks nesmagus jausmas. Ar kuriom yra problemu tokiu? Eisiu pas daktare gal kokiu vaistuku duotu, nes nemalonu labai.
monciuke parašė:
Su simtadieniu jus mamytes, kurios svenciant![]()
Sventes praejo normaliai, tik tie vazinejimai jau labai vargina. Ir nezinau ar cia nuo svenciu maisto ar ir taip turejo nutikti, bet su skrandziu kazkas negerai. Negaliu sakyti, kad rugstys kyla bet kazkoks nemalonus jausmas, o labiausiai jauciu nakti. Net pagalvojau is pradziu kad sapnuoju :). Kaip ir remuo griauztu, na toks nesmagus jausmas. Ar kuriom yra problemu tokiu? Eisiu pas daktare gal kokiu vaistuku duotu, nes nemalonu labai.
Man kartais užeina ir rūgštys kyla, tai tada geriu tokia Basica arbatą ginekologė išrašius yra, tai labai greit praėina tas nemalonus jausmas.
Aliciuke parašė:
Man kartais užeina ir rūgštys kyla, tai tada geriu tokia Basica arbatą ginekologė išrašius yra, tai labai greit praėina tas nemalonus jausmas.
Su skrandžiu ir aš turiu bėdų. Taip pat negaliu sakyti, kad rūgštys, bet tiesiog būna jausmas, kad jis toks spaudžiamas ir skauda. Bet paskauda kurį laiką ir praeina, tada vėl kada užeina, bet aš kažkaip dėl to nesuku galvos, nes manau, kad taip turi būti
Pagimdysim ir praeis visi negalavimai
monciuke parašė:
Su simtadieniu jus mamytes, kurios svenciant![]()
Sveikute
Man su skrandžiu problemos visa gyvenima buvo, o dabar ypač rūgtys kyla. Atrodo kad skandis ten dega. As tai vartoju Renie arba Frutini gydytoja sake kad juos galima vartoti.
Kastute parašė:
Su skrandžiu ir aš turiu bėdų. Taip pat negaliu sakyti, kad rūgštys, bet tiesiog būna jausmas, kad jis toks spaudžiamas ir skauda. Bet paskauda kurį laiką ir praeina, tada vėl kada užeina, bet aš kažkaip dėl to nesuku galvos, nes manau, kad taip turi būtiPagimdysim ir praeis visi negalavimai
![]()
Is pradziu galvojau kad per sventes prisivalgiau ko reikia ir ko nereikia :d. Skaiciau kad mazylis uzspaudzia skrandi ir gali ten remuo griauzti. Bet kad nemalonus tas jausmas :), na gal laikinai cia taip bus.
Ieva K. parašė:
LaRo ir aurikai su simtadieniu jus!![]()
dekui uz sveikinimus
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai