MissG. parašė:
Sveikos. Gal zinot ar Crinone uztenka pusvalandi irgi ramiai pagulet kad isisavintu ar geriau nesikelt jau idejus?
Zinok zinau mergina kuriai kaip tik liepe vaiksciuoti po Crinone isidejimo.
MissG. parašė:
Sveikos. Gal zinot ar Crinone uztenka pusvalandi irgi ramiai pagulet kad isisavintu ar geriau nesikelt jau idejus?
neonila parašė:
Man paskirtas nakciai jisai. Ryt turesiu sveciu, galvoju ar uzteks pusvalandziui isbegt pagulet ar cia jau reiktu ir nesikelt isidejus, kazkaip neradau info 🤔
MissG. parašė:
Deduosi visad vakare prieš miegą, bet jei reikia ir atsikeliu
MissG. parašė:
Man paskirtas nakciai jisai. Ryt turesiu sveciu, galvoju ar uzteks pusvalandziui isbegt pagulet ar cia jau reiktu ir nesikelt isidejus, kazkaip neradau info 🤔
Aš tokiu atveju įsidėčiau, ir daryčiau toliau ką reikia
jis tikrai taip jau neišbėga
23456789 parašė:
Šį vakarą labai skauda dešinį šoną... kaip bijau, kad gali būti ne vietoje..😓
Vyk salin tokias mintis, hcg pas tave aufa kabau gražiai, tikėk savo mazuliuku, visjas bus gerai 🙏. Primink pas ka tu dareisi ivf?
pinkrose parašė:
Aš tokiu atveju įsidėčiau, ir daryčiau toliau ką reikiajis tikrai taip jau neišbėga
Na bandysiu suktis, aciu
I_believe parašė:
Merginos, kas geriat gepretix. Geriat tik viena karta pries miega? Nes rasosi bent jau, kad i diena 200mg jos ir galima. Ar galiu pvz isgert ir vakare ir pries mieg…
As geriu, bet geriu vakare nes jie migdo, man ir liepe gerti zeba vakare
Lika11 parašė:
Labas vakaras merginos,man klausimas iskilo toks idomus![]()
![]()
![]()
![]()
o po to kai isodina blastuka ir embriona,myletis is vis galima?
ar susilaikyt geriau? …
Labas, pakentek dvi sav. Mums pvz neleido po isodinimo,nenumirem
MissG. parašė:
Turkai, po Crinono, liepia 30min lipti i kalna, laiptais, kad dubens kraujotaka suaktyvetu, taip jis pasisavina geriau.
G man nieko nesake,kai ji vartojau
Sveikos, po ivf Mano zirniukas pabėgo kai buvo 5 savaites, spalio 9pradejo teplioti, galutinai viskas išsivalė lapkričio 2 diena, iškrito kaip ir mėsos gabalas, daktare apžiūrėjo sakė daugiau nieko nebera, šia dienai esu ligoninėj nes buvo prasidėja nežmoniški skausmai pilvo, apžiūrėjo pamate laisvo skysčio gimdoje ir kiausintakyje taškeli, pasirodo negimdybinis nėštumas, hcg 3800. Santykius turėjom kelia kartus, bet net negalvojau kad įmanomas toks dalykas 🤷♀️ Ar po tu vaistu, kuriuos suleidžia yra kokios komplikacijos?
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai