element parašė:
Jeigu G yra Graziene, tada taip 😁☺️ Skambinau dar siandien del PRG, nes pirmadieni buvo virs 50, o siandien 41.88, tai pridesiu dar viena utrogestano del sventos ra…
Kokia klinika 🤔 negirdeta pavarde.
element parašė:
Jeigu G yra Graziene, tada taip 😁☺️ Skambinau dar siandien del PRG, nes pirmadieni buvo virs 50, o siandien 41.88, tai pridesiu dar viena utrogestano del sventos ra…
SunMoon parašė:
As Klaipedoj, gal todel negirdeta
Vaisingumo klinikoj lankausi 🙂 papildau - Klaipedoj visada tik pas Graziene ejau, o Vilniuje punkcijai ir ikelimams buvau pas Visockiene ☺️
Metafora parašė:
Ameizinggg ❤️❤️💐 o kiek ir kokiu pavidalu PRG naudojat/vartojat?
☺️❤️
Iki siol ryte utrogestan200 viena kapsule dejausi ir vakare crinone 8% irgi, o dabar dar viena utrogestan gersiu diena
element parašė:
☺️❤️
Iki siol ryte utrogestan200 viena kapsule dejausi ir vakare crinone 8% irgi, o dab…
Wau,sveikinu Element
saugok save ir mazyli,kas sekmingai augtu ir tvirtetu
element parašė:
Aciu uz pasidalintus savo pavyzdzius! ☺️ Stebesiu dabar ☺️ nes nors niekas man neleido ir sito nepalaike, bet as nebegalejau, is tikro pasidariau. Atsakymas -22.49,…
sveikinimai 🌷 sėkmingo dvigubejimo
As buvau pradingus,bet va tik ka pasivijau skaityti. Aciu mergaitems,atsakiusioms del prl anksciau
Klausimelis,ar taip gali buti,kad, jei per IVF auga kiausinelis su Gonal,bet leciau, kad nutrauks vaistus ne nebande ilgiau stimuliuoti? Mano draugei pasake,kad bet kokiu atveju penktadieni nutrauks Gonali,nes yra toks protokolas ir viskas
o snd 5 stimuliaciju diena ir auga tik vienas ir tas neaiskus apie 6-8mm. Stresuoja labai...nezinau nei kaip paguosti
Tik tarp kitko, del bendros statostikos-info, norejau pasakyti,kad naudojant 2 dufastono+1-a 200 utrogestano, BKT sekmingai nukrito ji tebenaudojant,ta pacia diena nutraukiau naudoti, predejo tepti sekancia. Vnz, tokia progesterono doze man nesulaike ne tik mm,bet net bkt sekmingai nukrito tikiu metu,kada ir turejo...buna ir taip
Skave parašė:
As buvau pradingus,bet va tik ka pasivijau skaityti. Aciu mergaitems,atsakiusioms del prl anksciau![]()
Man su ilgu protokolu, gonal 150 buvo, atėjus į pirmą vizitą 9 CD nieks nebuvo užaugę, ar per maži kaip tokia diena, tada didino dozę iki 200 ir atėjau po savaitės buvo apie 10 foliuku. Aišku iš kurių paskui tik geros 6 buvo.
Nzn kaip lt, bet tada turi didinti turbūt dozę jei neauga ir nežiūrėti į tą didžiausia, nes su kitais vaistais gali stabdyti kad neovuliuotu jis. Bet jei sakė kad liepa nutraukti, tai gal geriau nutraukti ir neisnaudoti jei pvz kompensuojamas. Sunku ką ir pasakyti iš tikro.
Skave parašė:
As buvau pradingus,bet va tik ka pasivijau skaityti. Aciu mergaitems,atsakiusioms del prl anksciau![]()
Pries pradedant stimuliacija, ar mate antriniu foliu?
Kam su 1,is viso pradet... Galvojo, kad dar islys kiti.
Manau, nutrauks, nes neverta is 1 tiketi stebuklu, zino labes galimybes+neaisku ar subrandins kiausialaste tas vienintelis
Beje, Sunmoon lyg sake,kad G visada ipucia vilties... tikrai ne,kartais jis ja tiesiog atima drasiai ir ne kiek nepagalvodamas,ka jis daro, pasakydamas 2 cd - "sansu 0". Argi neturetu daktaras nesuzlugdyti zmogaus anksciau laiko..ar sunku pasakyti,kad sansu visai mazai,galu gale bent,kad 1%? Nu vnz, kartais jis perliankia lazda nesiprasdamas,kad toks pasakymas zmogu i kapus gali nuvaryti..
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai