LiepaAura parašė:
kaip idomiai tau 13d mmm buvo,o as 12 d pastojaumusu mergaites turbut tik viena diena skiriasi
mano 12d gime,o tavo?
![]()
man 8d jau mmm nebuvo, o sunelis gime 19d
Pasirinko visi
sau gimtadienius kada tik norejo
LiepaAura parašė:
kaip idomiai tau 13d mmm buvo,o as 12 d pastojaumusu mergaites turbut tik viena diena skiriasi
mano 12d gime,o tavo?
![]()
man 8d jau mmm nebuvo, o sunelis gime 19d
Pasirinko visi
mishelle parašė:
biskuti ne i tema: dar 20 000 zinuciu reikia, kad pralenktume savo rekorda, kuri pasiekeme besilaukdamos siame forume![]()
nescios buvome 9 men,o vaikus auginsim visa gyvenima,tai kelis kartus dar pralenksim
LiepaAura parašė:
tada kai matai,kad vaikui sunku valgyti daznai dusauja,pavargsta mazais gurksneliais gerti,mes 2nr jau menesi naudojam,jau apie 3nr pradedu galvoti![]()
nu plyn ka jam valgant bega per sonus tai ir negalvojau kazkaip ka reikia keist, tik siryt rimciau pradejau apie tai galvot
LiepaAura parašė:
nescios buvome 9 men,o vaikus auginsim visa gyvenima,tai kelis kartus dar pralenksim![]()
LiepaAura parašė:
nescios buvome 9 men,o vaikus auginsim visa gyvenima,tai kelis kartus dar pralenksim![]()
hmm, tai nuo 2011m liepos reikia per 9 men virs 35 000 pripliurpti, kad pralenktume
bus kovas
mishelle parašė:
man 8d jau mmm nebuvo, o sunelis gime 19dPasirinko visi
![]()
aisku pasirinko,nes visi skirtingai subresta gimimui,bet siaip idomiai pasirode,viena pastojo,o kitai dar mmm,buvo,o mergaites vos ne viena diena gime
mishelle parašė:
beje, o kol maitini dazniausiai mmm nebuna, bet pastoti imanoma, tai kaip nustatytu gimdymo data?![]()
![]()
Pastok ir suzinosi
, o siaip ir maitinant po 3 - 4 men atsiranda mm
mishelle parašė:
hmm, tai nuo 2011m liepos reikia per 9 men virs 35 000 priplirpti, kad pralenktumebus kovas
![]()
pradzioj musu maziau buvo,o dabar daug daugiau cia,tai tikrai pralenksim
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai