Gustiene parašė:
laba mamytes , ar buvot jau pas savo gines?kaip jum reikaliukai lovoje neskauda?
oj rimtai net nepaziurejau - su tortadieniu
Gustiene parašė:
laba mamytes , ar buvot jau pas savo gines?kaip jum reikaliukai lovoje neskauda?
oj rimtai net nepaziurejau - su tortadieniu
Gustiene parašė:
pati gimdei?man dare cezary
as pati... su cezariu gal paprasciau... o gal kaip tik ne
nezinau
Cera parašė:
oj rimtai net nepaziurejau - su tortadieniu![]()
aciu
Cera parašė:
as pati... su cezariu gal paprasciau... o gal kaip tik nenezinau
mes nelabai istverem su vyru ir pabandem bet su skausmais nes kai bando yeiti tj atrodo kad kazkas neleidizia ten ir skauda .....
Gustiene parašė:
aciu![]()
Su gimtadieniu
Sveikutes, noreciau paklausti, gal yra merginu cia, kurios bande kontraceptines spirales. skaitineju apie jas ir ziuriu, kad deti reikia per menesines, o jei as maitindama krutimi ju neturiu, ar imanoma isideti, dar plius apie kainas, kuriose vaistinese pirkti labiau apsimoka? nesinori per visas varyti ir kainu klaustis, gal cia yra nutuokianciu apie tai. tikrai noriu ja isideti.
Gustiene parašė:
mes nelabai istverem su vyru ir pabandem bet su skausmais nes kai bando yeiti tj atrodo kad kazkas neleidizia ten ir skauda .....
Su gimtadieniu
sintija parašė:
Daliasun, mane perspejo, kad Doktarinas nuo puses metu, bet sake nieko neatsitiks, o gydyti reikia, nes jam tas grybelis trukdo virskinimui. O issutimo ir grybelio nesumaisysi, grynai toks raudonas apskritimas aplink skylute isanges.
blyn jauciu ir mano zuikuciui yra tada
reikes kai atsikels ir keisiu pampi paziuret dar karta... as maniau gal ten siaip nuo kakucio pasute ar pan... jetus kaip atskirti?
jeigu grybelis aplink skylute raudona tai o kaip issutimas?
Daliasun parašė:
voba, del to grybelio.... gal ir maniskiui nukeliavo.. nes kelinta diena apnasu nera, bet neramus kokis!!! eina sau!! ir kur zinoti ar grybelis ar ne? buvo jis, liepe su soda valyti, biski valiau, ale sunkiai tas gaunasi, tai gal nieko as ten nenuvaliua.. nes miega klaikiai, pucia pilva nuo vakar iki isdurnejimo - jau galvojau viskas kapec!!!!
su subiniuku viskas tvarkoj? nėr nė kiek paraudę ar kokio bėrimo?
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai