Koriandras parašė:
tai merga ir turi būti liekna![]()
bet je tau tavishkis 65 aukstas tai ka apie mano kalbet kai pas dalia matavom pries sav buvo 68... tai 4 men jei bent cm paaugs tj isvis deshrele bus
Koriandras parašė:
tai merga ir turi būti liekna![]()
bet je tau tavishkis 65 aukstas tai ka apie mano kalbet kai pas dalia matavom pries sav buvo 68... tai 4 men jei bent cm paaugs tj isvis deshrele bus
Daliasun parašė:
tai as jau rasiau, pavalgom ir mes atmaunam... apie 13-14 val.
Pala, ar aš kažko nesurantu
aš su Rasa važiuosiu ar su tavim Dalyt?
Daliasun parašė:
na, tai gal koki gera patarima gydytoja duos del ugio.... pvz koki itvara, kad neaugtu.....nu kazka juk reikia daryti....
![]()
Man shian gerai chirurge pasake, "Vaikas kaku nedaro? tai pati kalta..." taip ir skamba visa diena shita fraze....
Koriandras parašė:
katra čia alpsta?nusiųsiu asmeniškai
kaži ponia pati įdėjus kokią nuotraukytę m? be tos kur pas Cera svečiuose? m?
as alpstu
va kaip
o jei rimtai, tai tikrai idomu pamatyt, nes visos cia daugiau maziau issiryskinusios, o tu paslaptis
metise parašė:
Man shian gerai chirurge pasake, "Vaikas kaku nedaro? tai pati kalta..." taip ir skamba visa diena shita fraze....
kodel? ko nedadarom?
metise parašė:
oi dėl kaku kiek aš visko esu prisiklausius
ir visi ant mamos šika, o jeigu dar pati maitini tai vabščė esi blogio įsikūnijimas. Oi jeigu pasitaikys man dar Urbonas kada gyvenime, oi aš jam pasakysiu, tada buvau naujai kepta mama, tai tik ausytes nuleidus išklausiau moralo, bet ble jeigu pasitaikys jis man dar
švaronė parašė:
Jap japsu tavim
jei vis dar mane jami
![]()
kanesno
o kaip Dalyte?
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai