2011.08.03 17:44 (prieš 14 m.)
<
del maitinimo gal kuri dar man pagelbesite. pirmomis dienomis ligonineje truko pienuko, tai primaitinau misinuku nakciai. Nuo 4 paros lyg viskas susitvarke. Nu bet dabar ir vel kosmaras... maitinu, maitinu, maitinu, maitinu, o vaikas kaip neramus ir kisa vis kumscius i burna, rekia, nervuojasi, pyksta. Neapsikenciau ir sugirdziau vakar po maitinimo dar misinuko. suvalge 20 ml. Vakar vakare vel verkia kaip nedamaitintas, o kruties nesistengia zisti arba zindzia nestipriai. nedamaitinau. siandien ir vel maitinau kelias valandas MP, galiausiai vel susinervino, rankomis mosuoja, rekia, kumsciai vel burnoje, spajuna ir vel juos kisa, kruties neima nors pasiusk
Misinuko daviau, sikart 60 ml suvalge ir taip godziai. butu tikriausiai ir daugiau valges, bet tik tiek pagaminau, nesitikejau, kad tiek neprivalges.. O man piktumas ima, kad jam vanduo su milteliais skaniau nei mano pienukas
Paspaudus kruti pienuko matau kad susidaro lasiukai, bet nei karto nemeginau nutraukti. Gal jo yra uztektinai, tik jis nesotus? kaip ji sotesniu padaryti? o gal cia visai kita beda?
Žinok gali būti, kad jam labai patiko gerti iš buteliuko - lengvai bėga, dirbti nereikia. O žįsti krūtį yra gana sudėtingas darbas ir jis dabar nelabai stengiasi. Jei kažkiek bėga, tikrai pienuko yra, o sotus nesotus - tokio dalyko išvis nėra, pienuko sotumas, riebumas yra toks, kokio reikia būtent tavo vaikui. Čia tik mitas, kuris labai gerai išvešėjęs
Patarimas - neduok buteliuko. Jei jau primaitini mišinuku, maitink šaukšteliu. Labai daug vargo, bet tada krūties neatsisakys. Kantrybės, ir nenuleisk rankų, nes paskui pienukas dings. Tegul valgo tiek, kiek jam norisi, nes jam dabar reikia, o pienuko pasiūla padidės per dieną - dvi, tik dar kartą sakau, nenuleisk rankų