inguliagu parašė:
Sveikinimai Jums abiems![]()
Skanaus pienuku ir saladaus miegiuko
![]()
Taip, gimdem ta pati ryta, as nakti atvaziavau 3 valanda ir 7,30 gime Rojukas. Isgasdinau ta ryta begimdancias mamas berekdama, pati nebelabai pabaigos prisimenu, bet vyras papasakojoTik zinau, kad 2 h poilsio epidurinio niekaip neatperka tu mano patirtu 45 minuciu nerealiu skausmu be stangu. Nepaklausiau akuseres ir gavau rezultata, o buciau pagimdziusi be epiduro 5-6 ryto, nes veikla buvo greita ir kenteti buvo galima, bet ne, uzsimaniau papramogauti - tai va - turiu uztat dabar patirti su tuo epiduru
O dar ir nugara skauda dabar, nezinau, ar nuo gimdymo ar nuo epiduro. Bet nieko, viskas praeina ir tai kazkada praeis, uzsimirs, svarbu musu mylimas lelyte sveikas ir jau yra su mumis
Tik paciai geda nuo ten dirbusio personalo, nuo vyro, nuo kitu gimdyviu, kad esu tokia nekantri ir negaliu susivaldyti
![]()
O, Tu, saunuole, Rigvitut - tikrai stipru po operacijos tiek kartu vaikscioti maitinti vaikiuko ir kazin kaip su tuo maitinimu, ar galima Tau sedeti ar kaip Tu maitinai? Mane tai kirpo paskutine minute - tai as sedet negaliu, vaiksciot ir stovet dar kojos tebetinsta, laukiu su kasdiena kada jos baigs tine, nors vistiek daug vaikstau, ir pastoviu prie lango, nes jau guleti atsibodo ir nugara skauda, o ir is lovos islipti siunkoka buvo 2 dienas, kol issikabarodavau, vos i kelnes neprisisiodavau, gerai kai su iklotu, o sysiu tik uzsimai ir turi lekti, o taip greitai neiseinaNa, bet dabar jau viskas po truputi atslugsta, viskas gyja, maziau skauda, tikekiuosi dar kokia savitele ir bus vel viskas gerai. Uz tai pagimdem sit jureivukus Juros sventei
Mes teciui dovana padareme Juros sventes proga, net i parada nejo su vyriausiu sunumi, atvaziavo dryzuotas pas mus penktadieni, o sestadieni jau issivet mus i namus atvyko su paradine uniforma
![]()
Dar norėjau paklausti, ar Tau neliepe ginekologe, kuri israse, kad atvaziuotum po savites pasitikrinti? Man liepe, as uzsirasiau rugpjucio 4 diena, bet man baisu dar apie ta patikra ir pagalvoti, kazin kaip ant to lektuvo ten reikes uzsikabaroti?![]()
Sveikute. Na man sedeti leido nuo pat pradziu. bet apie islipima ir ilipima i lova tai siaubo siaubas. isikazdavau i kaldra kad nerekti islipant ar ilipant. Na bet dabar po savaiteles jau geriau. Beje mane isleido sekmadieni is ligonines, norejau ir as sestadieni vaziuoti, bet del mano operacijos ir pjuviu manes neisleido.
O tiesa tai sestadieni eidama palydeti drauge maciau tavo vyra tikriausia, nes buvo su uniforma.
Na man taip pat sia savaitele liepe pasirodyti ginei ir siulus issiimti. tai va as vaziuoju rytoj t.y. rugpjucio 5 diena. pas Gavrilova, nes Jukneviciene atostogauja nuo rugpjucio 3 d.
Matai man nieko kelti tris menesius neleido isskyrus vaikuti, tai nervina, kad kiekviena sudnieki turiu vyro prasyti, kad ir rubus i lauka isnesti ir t.t.
Beje sveikinimai ir tau dar karteli,siandien mums jau savaitele, kaip ir jums, tad svenciam maza gimtadieniuka
Beje kaip tau sekesi pas gine? Kaip maziukas ar pavalgantis yra?
Mano tai per diena valgo kas 3 valandas, bet va vakare iki miego valgo du kartus ir kas valanda, bet tada miega 6 val. tju tju tju negiriant ramus pakolkas. Beje kiek mazdaug suvalgote, nes as savo pienelio neuztenku tai nakciai damaitinu misinuku, tai suvalgome po 90 mililitru.
Sakiau ant kiek dickis nevalge tai sis valgo uz du dabar. mano didysis tiek suvalgydavo budamas puses metu. o mazasis savaites budamas pilnais buteliukais varo.

Skanaus pienuku ir saladaus miegiuko

nu nenormalu cia jau, niekaip nepavalgom