Cera parašė:
mano vyras is Kursenu ir pavencius zinau![]()
kai nuvaziuosim gal susitinkam?![]()
Kai važiuosit ir aš atbezdėsiu,man nuo Šiaulių jei ką netoli
Cera parašė:
mano vyras is Kursenu ir pavencius zinau![]()
kai nuvaziuosim gal susitinkam?![]()
Kai važiuosit ir aš atbezdėsiu,man nuo Šiaulių jei ką netoli
irdarvienas parašė:
negirdeju kad butume diskutave apie tai :
kaip jusu vyrai po dalyvavimo gimdyme i tai atsiliepia ?
su saviskiu kalbejom sake geriau 6 metai "voiskes " nei gimdytir pati maciau ,kad kai prilipo prie kedes tai nedryso stot matyt nes kaip popierius baltas sedejo ,nesigaudanciu zvilgsniu
![]()
Kai mano vyras 4 dienos po gimdymo,pasakė,kad aš tavęs jau pasiilgau-supratau jog viskas gerai
Po poros sav jau išgirdau,ar tikrai dar negalim?
O po trijų grįžom į normalų gyvenimą
O jis ir koją laikė,ir žiūrėjo(nors buvo drausta ) ir virkštelę kirpo..sakė,nzn kas ten gali būt šlykštaus,nei kraujo nieko...
Tik dėl pačių sarėmių jam sunku buvo,verkėm abu...ir sako tas aparats tonus klausyt,siaubą varė...
vikilu parašė:
o kas del gymdymo,manasis buvo per visus saremius su manim,laike ranka kai apediura dare ir aplamai po to i tualeta lydejo,tik va kai jau ateidavo sesute patikrinti kiek prasivere kaklelis as jam liepdavau isseti is palatosna man ta seseles istraukiama ranka tokia kraujuota taip nemalonei atrode
va po apziuros iskart grizdavo...ir toliau padejo man su saremiais...na o jau kai jau pajutau kad tuo tuoj pasimatysiu su savo lelyte sakau vyrui vaziuok cigareciu nusipirk
nors realiai jau zinojau kad negris...sakau jai jau gimdysiu lauk uz duru...gimdymas buvo su komplikacijoj nuo epidiuro gulejau su 39temperatura ir vemiau
pajutau toki dalyka kai vyras budavo sale as jausdavausi tokia silpna,sunkiai reaguodavau ka seseles sako(jos dar kalbejo norwegiskai) tai va isgirdes vaiko verksma vyras iskart uzejo i vidu as jam sakkiau palauk dar 10min.nes ant manes kabojo placenta ,kraujo visur...ir tt. galiausiai kai mane sutvarke ir pradejo siuti vyras neiskentes vistiek uzejo
![]()
maniskis sake jau vienu metu per saremius galvojo, ir kodel jis man cia taip pridare??
kad pats negali dabar ziureti kaip kankinuos
S4sonata parašė:
Kai mano vyras 4 dienos po gimdymo,pasakė,kad aš tavęs jau pasiilgau-supratau jog viskas gerai![]()
Po poros sav jau išgirdau,ar tikrai dar negalim?
O po trijų grįžom į normalų gyvenimą![]()
O jis ir koją laikė,ir žiūrėjo(nors buvo drausta ) ir virkštelę kirpo..sakė,nzn kas ten gali būt šlykštaus,nei kraujo nieko...
Tik dėl pačių sarėmių jam sunku buvo,verkėm abu...ir sako tas aparats tonus klausyt,siaubą varė...
Nu fainai čia viskas pas tave ;)
Jo tas tonų klausymas tai kažkoks košmaras...
mishelle parašė:
o cia tai staigmena![]()
mishelle parašė:
svarbiausia praeis
tikiuosi ...
grozio tie spuogiukai nepriduoda...
S4sonata parašė:
Kai važiuosit ir aš atbezdėsiu,man nuo Šiaulių jei ką netoli![]()
O tai tu Šiauliuose gyveni, ne pajūry?
Kiek skaitau forumą tu visada tik pajūry būni
koriandras parašė:
Nu fainai čia viskas pas tave ;)
Jo tas tonų klausymas tai kažkoks košmaras...
tas tonu klausimas taip mus isgasdino, kad turbut visa gynima prisiminsiu
uzdejo gydytojas iesko tu tonu ir neranda niekur, nieko nesigirdi, tai as visa perbalau vyras atsistojo, o pasirodo ten sugede kazkas buvo
S4sonata parašė:
Kai važiuosit ir aš atbezdėsiu,man nuo Šiaulių jei ką netoli![]()
tai klausykit jau visa baliu festivaliu rengti galim
ciumpam kokia pirtike, dar siaulietes prigriebiam ir bus pieno balius
tarskapatarska parašė:
O tai tu Šiauliuose gyveni, ne pajūry?Kiek skaitau forumą tu visada tik pajūry būni
![]()
Aš Klaipėdoj,iš Šiaulių atsikrausčiau prieš du metus
Ten tėvai,draugės,būnu į mėn kartą
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai