tarskapatarska parašė:
O mano vyras žinokit šaunuolisNeįsivaizduoju, kaip be jo būtų praėję.. Man labai padėjo, ir masažavo, ir laikė, ir rankšluostį dėjo ir turbūt skausmą būtų pasiėmęs, kad tik padėt galėtų
Taip norėjo virkštelę nukirpt, bet kad akušerė nieko nesakius pati nukirpo, mes nespėjom net susižvalgyt... Na, ką padarysi.. Klausiau, ar nebuvo šlykštu, ką matė, tai sakė nieko čia šlykštaus nėra
Na, žiūrėsim kaip paskui gausis myliukas mums, bet tikiuosi, kad viskas gerai bus
![]()
joo ir kur jus tokiu vyru randat
maniskis tai topinis netai kad visa nakti pramiegojo sale lovos kol saremiavau,bet dar ir paryciuj prasidejus veiksmui kai po truputi bandziau stumt pasiremus i lova pritupus,ir nelabai kaip sekes,tai jis dar lot pradejo ant manes kaip suo,ko as cia neistumu,greiciau gal gali kiek jau cia laiko trunka viskas ir nieko sako!visos pagimdo tu cia viena terliuojes!nu boze galvoju nudausiu! eik gult blet is akiu sakau
uo tau ir dalyvauja vyras gimdyme
Neįsivaizduoju, kaip be jo būtų praėję.. Man labai padėjo, ir masažavo, ir laikė, ir rankšluostį dėjo ir turbūt skausmą būtų pasiėmęs, kad tik padėt galėtų
Bet vat jis į tą tonusų aparatą vis žiūrėjo ir man sakė, kada jau sąrėmis mažėdavo, ir nuolat stebėdavo vaikučio tonusiukus 
galvon jam!!!!
dubasint ir dubasint!!!