facimela5 parašė:
Maniskui 420g nukrito, ir tai normalu tik per savaite turi vel sugrysti tas svoris.. As kiek zinau iki 500g normos...
Tai tavo sunelis panasiai apie 4 kg ir svere ar kazka maisau?
facimela5 parašė:
Maniskui 420g nukrito, ir tai normalu tik per savaite turi vel sugrysti tas svoris.. As kiek zinau iki 500g normos...
Tai tavo sunelis panasiai apie 4 kg ir svere ar kazka maisau?
mazulielis parašė:
Tai tavo sunelis panasiai apie 4 kg ir svere ar kazka maisau?![]()
3,9kg...cia tokia tvarka jog isleidzia namo paskuj po keliu dienu turi vaiku gydytojuin pasirodyti, ir kadangi nebuvom priauge savo svorio gimimo dar po puses savaites ejom. Taip nervuoja kai su maziukais reikia eiti i poliklinika, sedi aplinkuj 20serganciu ciaudo kosti...
facimela5 parašė:
3,9kg...cia tokia tvarka jog isleidzia namo paskuj po keliu dienu turi vaiku gydytojuin pasirodyti, ir kadangi nebuvom priauge savo svorio gimimo dar po puses savaites ejom. Taip nervuoja kai su maziukais reikia eiti i poliklinika, sedi aplinkuj 20serganciu ciaudo kosti...
Sveika, kazkoks apsurdas...
as kai grizau su sunum namo, pas mus po poros dienu (o gal net kitoj dienoj) apsilanke seimos gydytoja ir veliau sesute atvaziuodavo kas sav gal iki menesiuko paziureti kaip mes laikomes... tikrai su tokiu mazyciu nereikejo trenktis i poliklinika kur daug serganciu... beja su leliuku kai ateini niekada niekur nereikia laukti tarp serganciu, eini tiesiai pas gydytoja ar i procedurini kabineta palaukti kol atleis zmogu ir iskart apziuri mazyli...
braskyte22 parašė:
As cia,islaukiau tebevaikstau va su tokiu...
Perskaitau viska ka parasot,bet paskutines dienos man tokios nebenuotaikingos
...niurios,nebendraujanti pasidariau taip,kaip anksciau...
![]()
Lyg ir kamscio buvo,nesuprantu jau zinokit,antra diena skaudi vaikstau,istisa diena,wakar ryte po wc,radau gleiwiu nedaug...bet kaip negimdau,taip negimdau![]()
Tik jauciu,kad po trupuciuka tikrai arteju...![]()
Sveikute, ziuriu tavo pilvukas irgi apvalutis nedidukas kaip ir mano, o kokio svorio leliuka prognozuoja?
Pati auksta esi?
Labai idomu, nes mes tai lb mazos...
Džene parašė:
Sveikute, ziuriu tavo pilvukas irgi apvalutis nedidukas kaip ir mano, o kokio svorio leliuka prognozuoja?Pati auksta esi?
Labai idomu, nes mes tai lb mazos...
![]()
Jis ir yra apwalutis
Dabar kai nusileido,smailesnis atrodo,anksciau kaip kamuoliukas buwo
Dkatarai sake,nediduke mano mergyte dabar apie 2kg 600-700g tiktais...
Pati esu 1,66m pries nestuma sweriau 58kg,o dabar jau apie 75kg...
Agneta26 parašė:
nukrenta ir 500 ir 700g. per kursus jum nesake? cia normalu. po3dioenu, kai israso tas svoris turi buti toks pat kol ka tik gimusio (tiek kiek svere gimdamas) tai normalu
Aš tai kiek žinau 10% kūdikio svorio gali nukristi, jei nukrenta daugiau - negerai
@@@@ parašė:
Aš tai kiek žinau 10% kūdikio svorio gali nukristi, jei nukrenta daugiau - negerai![]()
aha, mum irgi sake kad 10 %, jei daugiau, tai guldo i ligonine
jovitele8629 parašė:
sveikos mamytesna jeigu mano sunukas nukristu 700gr gimes tai butu 1800gr... butu baisu... nes prognozuojamas svoris 2500kg. taip kad nemanau kad gali t iek nukrist.. man tai vel viduriai uzkietejo:((( nervina :((
o man kaip tik palaisvėjo tai nervina
Šian varau 16.30h pas daktare žiūrėsim kaip čia mum pilvelyje sekas
@@@@ parašė:
Aš tai kiek žinau 10% kūdikio svorio gali nukristi, jei nukrenta daugiau - negerai![]()
tu teisi, as tuos 10% primeciau ant 4kg. tai iseina 400g., mano draugei gime 4.8kg! tai ir buvo nukrite nemazai, uztat as taip drasiai ir rasau
sorry
p.s. pas drauge gime 4.8kg-58cm
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai